Keuken Hoogeveen

Bent u op zoek naar een nieuwe Keuken in Hoogeveen? Dan kan het voor komen dat u in de stad geen geschikt model kunt vinden. Dat betekent echter niet dat u lang hoeft te zoeken. Bij Eco Keukens vindt u een ruime assortiment aan soorten en stijlen op maat gemaakte keukens. Vanaf Hoogeveen is het ongeveer 35 autominuten rijden naar onze showroom in Gieten.

 

 

Bij ons is het mogelijk om uw droomkeuken geheel naar wens samen te stellen. Enkele stijlen waar u uit kunt kiezen zijn:

In onze showroom kunt u niet alleen volop ideeën opdoen dankzij onze unieke keukenopstellingen, maar we gaan ook graag met u in gesprek om uw wensen uit te werken.

Keuken Hoogeveen

Kom voor uw keuken in Hoogeveen naar Eco Keukens

In onze showroom vindt u dezelfde hoge kwaliteit materialen en keukenapparatuur als voor uw nieuwe keuken gebruikt wordt. We werken enkel met topmerken als: AGA, Boretti, Falcon, Míele, Siemens, Bosch en Bora. Wanneer u uw keuken laat maken bij Eco Keukens, zorgt u ervoor dat het kookvertrek wordt omgetoverd tot een droomkeuken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Er zijn talloze opstellingen mogelijk. Van een keukeneiland tot inbouwapparatuur.

Inmiddels hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring. Dit is niet alleen terug te zien in het vakwerk dat wordt geleverd, maar ook aan de service. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Daarom werken we met ons eigen installatieteam die de keuken bij u plaatst.

Waarom u voor een keukenzaak Hoogeveen uitrijdt

Een keuken is iets wat u niet zomaar aanschaft. U gaat vergelijken, samenstellen en nogmaals vergelijken. Het is een uitgebreid proces waarbij u soms wel wat hulp kunt gebruiken. Heeft u rondgekeken in Hoogeveen en merkt u dat er geen geschikte keuken voor u te vinden is? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. U bent zeker niet de enige! Door de jaren heen hebben wij keukens afgeleverd in onder meer:

Wij zijn gevestigd aan Bloemakkers 15-a in Gieten. Doe inspiratie op en ga in gesprek met een keukenexpert om de keuken van uw dromen samen te stellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw keuken in Hoogeveen geplaatst wordt!

Call Now Button
Open chat
Stel ons een vraag
Stel uw vraag aan Eco