Houten keukens

Houten keukens volledig naar uw wens kunnen samenstellen?

Op zoek naar een houten keuken welke volledig volgens uw wensen wordt vervaardigd? welke helemaal met de hand op maat gemaakt is en een natuurlijke uitstraling heeft?

Ecokeukens is dé speciaalzaak als het gaat om houten keukens. Al 26 jaar leveren wij strikt maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. Wij waren één van de eerste leveranciers van op maat gemaakte houten keukens in Nederland. Wij leveren niet alleen keukens, deze worden tevens in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Onze houten keukens zijn echte sfeerkeukens. Wilt u een keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom, en u zult begrijpen wat wij bedoelen. Onze houten keukens zijn keukens om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens uiterst duurzaam en zult u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw houten keuken er uit komt te zien. U heeft de keuze uit maar liefst vele diverse houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Voor houten keukens kiest u
Ecokeukens omdat:
  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten
  • Wij bij u op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen

Wilt u onze brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via (0592) 26 40 38.