Houten keukens

Bent u op zoek naar houten keukens welke volledig volgens uw wensen worden vervaardigd? Een keuken die helemaal met de hand op maat gemaakt is en een natuurlijke uitstraling heeft? ECO keukens is dé speciaalzaak als het gaat om houten keukens. Al 26 jaar leveren wij strikt maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. De keukens die wij leveren vervaardigen wij in onze eigen fabriek. Zo weten we zeker dat al onze keukens aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Een warme huiselijke uitstraling dankzij een houten keuken

De meest genoemde reden om te kiezen voor een keuken van hout is de warme uitstraling. Hout is een natuurlijk materiaal en zorgt voor een karakteristieke look en gevoel. Houdt u van warmte en huiselijkheid? Dan zijn onze keukens zeker iets voor u. Een houten keuken past niet alleen in een landelijk interieur, ook in een moderne inrichting komt deze keuken goed tot zijn recht. Een keuken van hout betekent niet per definitie donkere kleuren, zichtbare nerven en een robuuste uitstraling. Vele opties zijn mogelijk. Dankzij de juiste techniek kan een keuken juist voor een moderne touch zorgen.

Onverwoestbaar

Keukens met fineer zijn vaak kwetsbaar. Hout daarentegen is gemakkelijker te repareren. Stel er komt een kras op een kastje, dan is dit dankzij een kleine bewerking weer goed te herstellen. Hout is een ontzettend sterk materiaalsoort. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier hebt van uw keuken zonder verlies van kwaliteit.

Waarom kiezen voor onze houten keukens?

Omdat het echte sfeerkeukens zijn!Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens uiterst duurzaam en zult u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop genieten. U bepaalt zelf hoe uw keuken eruit komt te zien. Wij bieden u de keuze uit verschillende houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom. U zult begrijpen wat wij bedoelen. Onze houten keukens zijn keukens om in te leven.

Voordelen ECO keukens

  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten
  • Wij komen bij u op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek
  • U kunt kiezen uit talloze kleuren
  • Wij vervaardigen uw houten keuken in eigen beheer

Onze werkwijze

Wij heten u van harte welkom in onze showroom om diverse houten keukens te bekijken. U kunt op uw gemak rondlopen onder het genot van een kopje koffie. Een van onze ervaren keukenontwerpers legt u tot in de kleinste details uit wat de mogelijkheden zijn. Samen met een ontwerper geeft u invulling aan de stijl die uw keuken dient te krijgen.
Na de uitgebreide uitleg gaan we rond de tafel zitten om een schaaltekening te maken. We kijken hierbij zorgvuldig naar de indeling, looproute, lichtinval en het uitzicht van de keuken. Zodra het schaalontwerp klaar is bespreken we uw wensen op het gebied van apparatuur en het werkblad. De berekening volgt hierna, zodat u precies weet wat de totale kosten zullen zijn.
U kunt het hele proces van begin tot eind bewonderen in onze werkplaats. Wij maken hier iedere keuken van puur massief hout in alle stijlen volledig op maat. Het kleuren van houten keukens doen we in onze eigen spuiterij. Ook de montage verzorgen we. ECO keukens heeft hiervoor twee montageauto’s beschikbaar die volledig uitgerust met alle apparatuur en zeer ervaren keukenmonteurs.

Uw specialist in houten keukens

Al vele jaren zijn wij specialist als het gaat om houten keukens. Wilt u ook de keuken van uw droom werkelijkheid laten worden? Neem contact op met ECO Keukens of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Heeft u vragen over onze keukens of werkwijze? U kunt ons bereiken via (0592) 26 40 38. Wilt u onze brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via (0592) 26 40 38.

Bel direct!