Boerenkeuken

Op zoek naar een boerenkeuken? Bij ECO Keukens is dit mogelijk! Wij maken de mooiste keukens op maat in onze eigen werkplaats. Al uw wensen en eisen zijn bij ons in goede handen. Met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij de mooiste keukens.

Voor warmte en nostalgie is een boeren keuken de beste optie! De plattelandse sferen komen in dit type keuken goed naar voren en bieden een gezellige en knusse sfeer. Bij ECO Keukens kunt u de keuken op maat laten maken en uw eigen droomkeuken realiseren.

Dit type keuken is de laatste jaren steeds populairder geworden. Inmiddels is deze keuken niet meer weg te denken uit ons aanbod. De oude elementen worden gecombineerd met hedendaagse apparatuur. Voor warmte, gezelligheid en een knusse sfeer in huis, kiest u voor een boerenkeuken!

Materiaal boerenkeuken

De boerenkeuken heeft al vele harten gestolen. In een échte keuken in boerenstijl kiest u voor natuurlijke materialen. Hout is een kenmerk dat niet kan missen in dit type keuken. Gaat u voor massief houten keukenkastjes of wordt het een houten werkblad? Bij ons is alles mogelijk. Frontjes en lades met metalen grepen maken het geheel helemaal af.

Door ons jarenlange vakmanschap weten wij exact welke houtsoorten het beste passen bij uw droomkeuken. Wij maken alles voor u op maat en zorgen voor een passende afwerking. Handgrepen van robuuste materialen zoals staal geven een authentieke look.

De keuken wordt vaak afgewerkt met een mooie achterwand van tegels. Ga voor een kleur die of patroon dat past bij uw houtsoort en creëer een unieke en authentieke uitstraling. Vaak wordt gekozen voor een ouderwets witte tegel, ook wel het Friese-Witje genoemd. Het hout in combinatie met het metaal en de tegels maken uw boerenkeuken helemaal af.

boerenkeuken

Apparatuur voor in de boerenkeuken

De boerenkeuken is een stijl die ons vaak doet denken aan vroeger. De ouderwetse elementen en natuurlijke materialen zorgen voor een knus en warm gevoel. Toch biedt dit type keuken net zo veel comfort als een moderne keuken.

Kenmerkend voor de boerenkeuken is het grote fornuis. Het fornuis ziet u vaak terug in een zwarte kleur, maar ook een andere kleur is mogelijk. Door het ruime aanbod in houtsoorten is er altijd een fornuis in de kleur die past bij uw wensen.

Wél de look van een groot gasfornuis maar liever geen gas? Dit is tegenwoordig ook mogelijk. Kies voor een groot inductie fornuis en creëer dezelfde look als met een gasfornuis.

Afstijlen boerenkeuken

Na het kiezen van het materiaal, het apparatuur en de vorm van uw keuken is het belangrijk om de keuken helemaal af te maken. Hierdoor realiseert u nog meer sfeer in uw keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan een kruidenrekje of lepelrekje.

Kenmerkend voor boeren keukens zijn ook de oude vitrinekasten. Richt deze in met mooie ouderwetse potten en pannen. Ook kunt u pannen aan een authentiek pannenrek ophangen. Deze nonchalante manier van ordenen maakt de boeren keuken tot in detail af.

Naast de tegels op de wand is de vloer ook een kenmerk in de boerenkeuken. Grote tegels geven een echte ouderwetse sfeer aan uw keuken. En bent u dan nog niet helemaal klaar met alle mooie details verwerken voor deze keuken? Plaats dan een grote, houten tafel.

ECO Keukens: unieke keukens

Bij ECO Keukens maken wij unieke keukens. Dit doen wij met onze eigen vakmensen maar ook met professionele partners. Voor het beste apparatuur werken wij met merken als AGA, Miele en BOSCH. Zo kunnen wij ons vakmanschap afwerken met apparatuur van topkwaliteit.

Ons gehele ontwerpproces tot aan het installeren en monteren van de keuken is bij ons in eigen beheer. Wij weten precies hoe ver uw keuken af is en kunnen op deze manier het proces het beste begeleiden. Wij weten wat er speelt!

Door onze eigen werkplaats zijn wij bekend met verschillende types en kleuren houtsoorten. Voor elk soort keuken hebben wij het beste materiaal. Wij maken alles voor u op maat in het door u uitgekozen hout. Van modern tot klassiek, bij ons is alles mogelijk.

Boerenkeuken kopen bij Eco Keukens

Gaat u ook voor een gezellige en warme boeren keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies! Bij u thuis of bij ons in de winkel, wij proberen u zo goed mogelijk te helpen! Neem contact met ons op en tot snel bij het uitzoeken van uw nieuwe boerenkeuken.

Call Now Button