Moderne Keukens

Moderne keukens zijn strakke, hippe keukens die bij elke inrichting passen. De inrichting staat bekend om innovatieve bergingsmogelijkheden en strakke lijnen. Onder andere om deze reden vindt u dit soort keukens veel terug in nieuwbouwhuizen. Natuurlijke materialen worden hierin gecombineerd met strakke lijnen.

Verder is het slimme ontwerp kenmerkend voor een keuken in modern design. Hierdoor ontstaan veel opbergmogelijkheden. Dit is vooral relevant in een kleine moderne keuken.

Om sfeer te creëren worden in de keuken natuurlijke materialen gebruikt die afgestemd worden op de kleuren. Zo ontstaat er een kloppend geheel en een indrukwekkende ruimte waarin u kunt koken, eten en entertainen.

Houdt u van strakke vormgeving? Dan is deze keuken verreweg de beste optie. Eco Keukens maakt elke keuken op maat. Zo is de keuken helemaal naar uw wens te ontwerpen. Heeft u inspiratie nodig of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat u inspireren in onze showroom door onze keukenontwerpers en kies voor de meest ideale moderne keuken.

Moderne keukens met natuurlijke materialen

Materialen in moderne keukens kunnen geheel naar smaak worden gekozen. Modern rijmt voor sommige mensen niet met natuurlijke materialen. Toch behoort dit zeker tot de mogelijkheden. De moderne keuken wordt namelijk gekenmerkt door de vele creatieve materiaalcombinaties. Hout en natuursteen behoren hierbij tot de mogelijkheden, maar ook wanneer u kunststof of RVS in uw keuken wilt verwerken is dit mogelijk.

Wij geven uw keuken vorm aan de hand van uw persoonlijke voorkeur. Uit ervaring weten wij dat het gebruik van verschillende materialen leidt tot een sfeervolle en warme keuken. Natuurlijke materialen geven hierbij een levendige tint aan het geheel.

Zoekt u een keuken met natuurlijke materialen die iets meer rust uitstraalt maar iets zachter oogt? Kijk dan eens bij onze landelijke keukens.

Voordelen van een moderne keuken

Elke soort keuken heeft zijn eigen voordelen en kenmerken. Zoals moderne keukens worden gekenmerkt door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen, zo worden keukens in Oud-Hollandse stijl gekenmerkt door het gevoel van nostalgie. Landelijke keukens zou u in de categorie ‘natuurlijke keukens’ kunnen plaatsen, omdat ze het gevoel van natuur uitstralen.

Met de karakteristieke kenmerken komen ook een aantal voordelen. Om uw leven gemakkelijker te maken biedt een moderne keuken u het volgende:

  • Voorzien van technologische snufjes
  • Makkelijke te combineren met andere interieurstijlen
  • Veel opbergruimte
  • Straalt rust uit
  • Optimaliseert de leefruimte

Bent u al overtuigd en wilt u meteen een nieuwe moderne keuken kopen? Neem dan direct contact met ons op zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen. We sturen u dan spoedig een offerte, zodat u uw nieuwe keuken zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen.

Verschillende mogelijkheden

Wanneer u besluit een nieuwe keuken te kopen, kunt u uw keuken helemaal opnieuw vormgeven en afstemmen op de rest van uw interieur. Omdat wij alle keukens op maat maken op basis van uw wensen, bent u vormgever van uw eigen keuken. Om u een idee te geven van de mogelijkheden ziet u hieronder een opsomming van de elementen die u zelf kunt bepalen:

  • De vorm
  • Het materiaalgebruik
  • De kleuren
  • De grootte
  • Apparatuur

Aanvullend op uw wensen geven wij u advies en ideeën, zodat we uiteindelijk uw droomkeuken kunnen bouwen. Wij kijken uit naar uw keukenwensen.

Bezoek onze showroom

Het kopen van een nieuwe keuken doet u niet dagelijks. Een keuken bepaalt een groot deel van het aanzicht van uw woning en interieur. Kiest u voor een hippe keuken, dan kan het zijn dat u er na enige tijd op uitgekeken bent. Trends zijn namelijk niet eeuwig durend.

Als u een nieuwe moderne keuken koopt, beleeft u er meer plezier aan als u de kleuren en materialen goed afstemt met de rest van uw interieur. In de showroom kunt u alle kleuren en materialen goed bekijken en voelen. Daarnaast kunt u al uw vragen stellen aan onze experts. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Welke soort keuken u ook kiest, wij kunnen ons voorstellen dat u de keuken graag eerst in het echt ziet voordat u overgaat tot koop. We hebben daarom een uitgebreide showroom waar u alle soorten keukens kunt bekijken. Wanneer u de keukens en materialen in het echt ziet kunt u makkelijker beslissen of uw keuken natuurlijke materialen moet bevatten of bijvoorbeeld meer kunststof. Vindt u inderdaad de moderne keukens met hout mooi? Of gaat u toch voor een industriële look? Alles is mogelijk.

Moderne keuken kopen

Ziet u uzelf al staan in uw nieuwe keuken? Wij bouwen uw keuken op basis van uw wensen. We ontvangen u graag in onze showroom zodat u met onze keukenontwerper alle details op papier kunt zetten. Na uw bezoek gaan onze ontwerpers direct aan de slag met uw nieuwe keuken. Pas wanneer u volledig tevreden bent gaan we aan de slag met de bouw. Uiteraard doen we dat niet voordat u van ons een prijsopgaaf heeft gekregen. Zo weet u precies wat uw nieuwe moderne keuken gaat kosten.

Call Now Button