Moderne Keukens

Moderne Keuken – de strakke, hippe keuken die bij elke inrichting past, bij u in de buurt. De moderne keuken staat bekend om innovatieve bergingsmogelijkheden, een gladde afwerking, strakke lijnen en moderne materialen in diverse kleuren. Moderne keukens gebruiken slim ontwerp en slanke stijlen. Zo wordt een indrukwekkende ruimte gemaakt om te koken, eten en te entertainen.

Kortom: houdt u van een strakke vormgeving? Dan is een moderne keuken in 2018 verreweg de beste optie. Eco Keukens maakt moderne keukens op maat; 100% naar uw eigen wensen. Heeft u inspiratie nodig of wilt u meer weten over de mogelijkheden van de moderne stijl keukens? Laat u inspireren in onze showroom door onze keukenontwerper onder het genot van een goede bak koffie. U kunt natuurlijk ook even door de selectie foto’s bladeren om inspiratie op te doen.

Moderne Keuken – Materialen

De moderne keuken wordt gekenmerkt door vele creatieve materiaalcombinaties, zoals hout en natuursteen. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeur! Van glas tot hout, steen, kunststof of rvs: alles is mogelijk. Dat wil niet zeggen dat moderne keukens geen versiering hebben. Wanneer ze dit echter doen, halen ze het uit de natuurlijke kenmerken van een materiaal. Zoals bijvoorbeeld de horizontale korrel van eikenhout wanneer het scheurt, of de natuurlijke schoonheid van marmer.

Maak een prachtige combinatie van de mooiste natuurlijke materialen. Moderne keukens maken over het algemeen ook vaak gebruik van een industriële uitstraling. Daarnaast kunt u van Eco Keukens natuurlijk verwachten dat wij altijd veel hout verwerken in onze moderne keukens.  Bent u toch meer op zoek naar een landelijke stijl? Kijk dan eens bij onze Landelijke Keukens!

Voordelen Moderne Keuken

Bent u aan het twijfelen tussen de verschillende soorten keukens? Natuurlijk kunt u altijd even contact opnemen met onze productspecialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de keuken die het beste bij u past. Om uw leven gemakkelijker te maken zijn hier onder de meest bekende voordelen van een moderne keuken overzichtelijk weergegeven:

  • Moderne keukens zijn voorzien van de nieuwste technologische snufjes
  • Je kunt een moderne keuken heel goed combineren met een Landelijke inrichting
  • Functionele keukens (eventueel zonder handgrepen)
  • Een moderne keuken geeft rust en de leefruimte lijkt vaak groter

Dus, bent u ook op zoek naar een moderne keuken van Eco Keukens? U kunt ook gemakkelijk een brochure aanvragen om zo een beter beeld te krijgen van de sfeer die bij de keuken past.

Moderne Keuken, of toch iets anders?

Bent u naar een keuken waarbij een stukje sentiment ook een belangrijke rol speelt? Dan is de Oud-Hollandse Keuken misschien wel iets voor u. Vaak terugkomende materiaalelementen van de Oud-Hollandse keuken zijn houten, tegels en metalen grepen. Ook in het kleurgebruik onderscheidt de nederlandse zich van de moderne keuken. Veel voorkomende kleuren zijn: monumentgroen, vechtcreme of Ossebloedrood. Moderne keukens zijn voorzien van moderne materialen zoals glas of kunststof. Daarnaast creëert u met een moderne keuken ogenschijnlijk vaak meer ruimte.

Een keuken kopen is een belangrijke keuze voor uw huis, het is namelijk een van de meest bepalende elementen voor de uitstraling van een woning.

Moderne Keuken Kopen

Wilt u een moderne keuken naar eigen wensen en stijl kopen? Wij ontvangen u graag in onze showroom. In overleg met onze keukenontwerper worden uw wensen tot in het kleinste detail op papier gezet en uitgewerkt in een aantal ontwerpen en tekeningen. Net zo lang totdat u uw droomkeuken herkent. Vervolgens gaat de keukenspecialist schetsen op welke plek de keuken het best geplaatst kan worden. Als alles is besproken wordt ter plekke een berekening gemaakt, u weet dus precies wat u moderne keuken zal kosten.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden met onze keukenspecialist te bespreken? Bel dan naar 0592 – 264 038 of vul het afspraakformulier in.

Bel direct!