Witte keuken

Een witte keuken is tegenwoordig erg populair bij veel huishoudens, en dat is begrijpelijk! Met een witte keuken straalt uw woning licht en rust uit. Het is daarom een ideale neutrale basiskleur om te gebruiken in uw nieuwe keuken. Ook zijn keukens in witte kleur zeer geschikt om te combineren met verschillende elementen, zoals een houten- of antracieten keukenblad.

Bent u op zoek naar een keuken in de kleur wit of zoekt u inspiratie? Bij Eco Keukens maken wij gepersonaliseerde keukens geheel op maat. Bekijk de verschillende stijlen en laat u inspireren door de diverse mogelijkheden voor uw nieuwe witte keuken.

witte keuken

Verschillende stijlen witte keukens

Witte keukens zijn perfect te combineren met diverse keukenstijlen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een landelijke witte keuken? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het maken van onder andere landelijke keukens. Dit type keuken kenmerkt zich door authentieke accessoires en het gebruik van veel hout. De kleur wit is hierbij goed te combineren. Ook kunt u bijvoorbeeld mooi afgewerkte keukenfrontjes met ijzeren grepen toevoegen. Door te kiezen voor een landelijke keuken in het wit met hout, creëert u een warme en natuurlijke sfeer in huis.

Past een witte, moderne keuken beter bij uw smaak? Dan zijn er ook tal van mogelijkheden. Een moderne keuken in het wit kenmerkt zich, net als een industriële keuken, door een minimalistisch ontwerp. Strakke lijnen en weinig versiersels zijn vaak terug te vinden in deze keukens. Ook worden deze keukens vaak gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals glas, roestvrij staal en hoogglans. Denk bijvoorbeeld aan een strakke hoogglans kastjes zonder greepjes.

Door te kiezen voor een moderne keuken in de kleur wit, kunt u een luxe en opgeruimde uitstraling creëren. Combineer dit met netjes ingebouwde keukenapparaten voor een nog strakkere look. Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorbeelden. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op over uw droomvariant van de witte keuken.

Een hoogglans afwerking voor een unieke stijl

Witte keukens worden vaak afgewerkt met een hoogglans afwerking. Met deze afwerking geeft u uw keuken een unieke uitstraling. Deze glans is te combineren met verschillende keukenstijlen, zoals modern, landelijk, industrieel en nog veel meer.

Eco Keukens: voor al uw soorten keukens

Naast witte keukens maken wij keukens in alle mogelijke stijlen, soorten en maten. Bij Eco Keukens maken wij alle keukens speciaal op maat. Zo is het mogelijk om verschillende stijlen en elementen met elkaar te combineren, zodat de keuken perfect aansluit bij uw woonwensen.

Elk ontwerp is volledig gebaseerd op uw persoonlijke woonwensen en voorkeuren. Hierdoor kunt u verschillende stijlen combineren en een unieke keuken creëren.

keuken-in-witte-kleur

Laat uw witte keuken op maat maken bij Eco Keukens

Bij Eco Keukens zijn de opties en mogelijkheden eindeloos. Twijfelt u nog tussen verschillende stijlen en kleuren? Vraag dan onze brochure aan of kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen. Wij laten u graag voorbeelden zien van onze op maat gemaakte keukens.

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0592-264038 of vraag online een afspraak aan. Onze vakmensen nemen graag de tijd om u de verschillende opties en stijlen van witte keukens te laten zien.

Call Now Button