Zwarte houten keuken

Een zwarte houten keuken wint tegenwoordig aan populariteit bij veel huishoudens. Dit vinden wij niet zo gek! Door zwart te combineren met hout, krijgt een keuken zowel een luxe als een degelijke uitstraling. Als u uw keuken in zwarte kleur bijvoorbeeld ook nog combineert met een zwart kookeiland of industriële elementen, is het plaatje al helemaal compleet.

Wilt u ook meegaan met de laatste trends? Bij Eco Keukens laat u een zwarte keuken van hout geheel op maat maken, zodat hij aansluit bij uw woonwensen. Wilt u meer weten of wilt u inspiratie opdoen? Lees dan verder om te zien hoe u bij ons uw zwarte houten keuken vorm kan geven!

zwarte houten keuken

Zwarte houten keuken: verschillende houtsoorten

Een zwarte houten keuken is samen te stellen in diverse stijlen. Bij Eco Keukens bewerken wij ons eigen hout in verschillende kleurpaletten. Hierdoor zijn de opties met betrekking tot zwarte houten keukens eindeloos. Enkele van de meest gebruikte houtsoorten voor keukens zijn:

Bovendien is een keuken van hout een echte sfeermaker in huis. Wilt u een stoere zwarte keuken die tegelijk gezelligheid en warmte uitstraalt? Kies dan voor een zwarte houten keuken.

Zwarte keuken met hout in verschillende stijlen

Zwarte houten keukens zijn goed te combineren met een ruim scala aan interieurstijlen. Door gebruik te maken van specifieke houtsoorten of keukenapparatuur is het mogelijk om uw keuken een landelijke of moderne uitstraling te geven.

Zwarte keuken van hout in industriële stijl

Wilt u een zwarte houten keuken in industriële stijl, dan zijn ruige elementen zoals steen en metaal niet weg te denken! Deze robuuste keukenstijl is daarom erg goed te combineren met de kleur zwart. Een industriële keuken is van oorsprong minimalistisch. Door hout in een zwarte kleur combineert met dit minimalistische uiterlijk, geeft u uw keuken een stoere en unieke uitstraling mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de brochure aan of neem contact op en wij zullen u informeren over de mogelijkheden bij zwarte keukens van hout in een industriële stijl.

Stel de zwarte keuken met hout zelf samen

Iedere keuken bij Eco Keukens wordt geheel op maat voor u gemaakt. Door altijd maatwerk te leveren is het mogelijk om uw keuken geheel naar eigen wens te maken.

Zoekt u bijvoorbeeld een zwarte houten keuken met een kookeiland, of wilt u specifiek een zwarte keuken met een houtkleurig blad? Als u een keuken door ons laat maken, zijn de mogelijkheden eindeloos. Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu een afspraak in en dan gaan wij samen met u om tafel om de opties te bespreken.

Doe inspiratie op in onze showroom

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar wilt u eerste nog wat inspiratie opdoen? Wij nodigen u graag uit in onze keukenzaak te Gieten. Hier hebben wij veel verschillende keukens opgesteld. Zo krijgt u direct een goed beeld van de verschillende opties.

Samen met een van onze ervaren keukenontwerpers leggen wij alles uit tot in het kleinste detail. Ook vertellen wij hier wat er allemaal bij de mogelijkheden hoort. Op deze manier kunnen onze ontwerpers van Eco Keukens samen met u bepalen welke keuken het beste aansluit bij uw wensen.

Bent u van plan langs te komen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken. Zo kunt er altijd zeker van zijn dat één van onze medewerkers beschikbaar is om u persoonlijk te woord staan.

keuken in zwart hout

De zwarthouten keuken van uw dromen koopt u bij Eco Keukens

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij al tig klanten blij gemaakt met hun nieuwe unieke keuken.

Bij ons kunt u kiezen uit allerlei verschillende houtsoorten en is er keuze uit talloze varianten zwarte keukens. Ook zijn alle details van uw nieuwe keuken naar eigen wens in te vullen. Bovendien werken wij samen met verschillende aanbieders van keukenapparatuur, waardoor u bij ons in één keer klaar bent!

Bel nu naar 0592 – 264 038 of vul online het afspraakformulier in, dan gaan wij graag met u in overleg over uw nieuwe zwarte houten keuken.

Call Now Button