Design Keukens


Design keukens zijn moderne keukens die er gewaagd uit zien! Voor koks, ervaren gastheren en drukke gezinnen is de keuken het centrum van het dagelijks leven; een plek waar zowel schoonheid als functionaliteit belangrijker zijn dan ooit. Een design keuken kan zowel koel en eigentijds zijn als warm en huiselijk. Wat u kiest, ligt aan uw invulling van de keuken. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

>> Maak direct een afspraak

De greeploze keukens zijn ideaal voor een modern design keukenontwerp, We ruimte wordt gestroomlijnd door een slanke en stijlvolle afwerking. De keukentoestellen omvatten geïntegreerde ovens en inductiekookplaten die kunnen helpen bij het strakker maken van uw ontwerp. Design keukens kunnen voor 100% worden afgestemd op al uw behoeften. Dat maakt de design keuken bij ECO Keukens (in samenwerking met een keukenontwerp specialist) een ideale keuze.

Een Design Keuken, of toch iets anders?

ECO keukens biedt u een breed assortiment duurzaam geproduceerde keukens. Naast een design keuken kunt u ook kiezen voor een keuken met een ietwat nostalgische vormgeving, zoals de landelijke keuken. Het gebruik van hout in een landelijke keuken is daarin toonaangevend. Naast een grote keuze aan houtsoorten biedt ECO Keukens talloze kleuren aan. Neigt u toch meer richting het moderne? Dan is een moderne keuken wellicht iets voor u. Ook hier wordt veel hout gebruikt maar lijkt de keuken over het algemeen een stuk strakker door ander materiaalgebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een brochure aan of maak een afspraak om de mogelijkheden met een van de keukenspecialisten door te spreken.

Moderne keuken

Design Keuken – Materialen

Een design keuken is uniek, mede doordat er een groot aantal verschillende materialen wordt gebruikt. Ook biedt Eco Keukens handgemaakte keukens van massief hout aan. Het leuke aan een design keuken is dat u een keuken heeft die niemand anders heeft, een echte “limited edition” dus! Dat is de belofte van een handgemaakte keuken. Veelvoorkomende materialen in een design keuken zijn: hout, glas, steen en rvs. Een design keuken straalt rust uit, mede door het veelvuldig gebruik van rustige kleuren zoals, grijs, wit of beige.

Kenmerken:

  • Hout
  • Glas
  • Steen
  • RVS

Meer weten over de verschillende mogelijkheden van een design keuken van ECO Keukens? Kom dan snel langs in onze keuken showroom in Gieten, of vraag online een brochure aan.

Voordelen Design Keuken

Door de vele opbergruimtes in een design keuken heeft u geen omkijken meer naar uw bestek, servies of kookgerei: overal is wel een plekje voor te vinden! Zo houdt u een strak design en lijkt uw keuken zeer schoon. Wat zijn nog meer voordelen van een design keuken?

  • Een design keuken is mogelijk voor iedere prijsklasse
  • Keuze tussen een design keuken of hoogglans keuken
  • Stijlvol vormgegeven keuken
  • Greeploze keuken is mogelijk
  • De design keuken kan prima worden gecombineerd met een landelijke inrichting

Wist u dat de design keuken ook greeploos mogelijk is? Stel uw vraag op onze website, of neem direct contact op met een specialist.

>> Maak direct een afspraak

Design Keuken Kopen

Wilt u een design keuken kopen? Wij zien u graag verschijnen in onze showroom in Gieten! Maak een afspraak met een van de keukenspecialisten van Eco Keukens. In de showroom kan onze designkeukenspecialist uw wensen vertalen naar een schets en blijft hij net zo lang schaven totdat u uw droomkeuken gevonden heeft.  Alles komt aan bod; van de positie en materialen tot aan de prijs. Het is ook mogelijk om één specialist vrijblijvend bij u thuis langs te laten komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. ECO keukens is al meer dan 25 jaar uw leverancier van op maat gemaakte keukens uit Gieten.

>> Maak direct een afspraak

Call Now Button