Design Keukens

Design keukens zijn luxe moderne keukens die er gewaagd uit zien! Voor koks, ervaren gastheren en drukke gezinnen is de keuken het centrum van het dagelijks leven. Een plek waar zowel schoonheid als functionaliteit belangrijker zijn dan ooit. Een luxe design keuken kan zowel koel en eigentijds zijn als warm en huiselijk. Wat u kiest, ligt aan uw invulling van de keuken. Heeft u hulp nodig met de inrichting? Neem dan contact op met onze productspecialisten.

>> Maak direct een afspraak

De greeploze keukens zijn ideaal voor een modern design keukenontwerp. De ruimte wordt gestroomlijnd door een slanke en stijlvolle afwerking. De keukentoestellen omvatten geïntegreerde ovens en inductiekookplaten die helpen bij het strakker maken van uw ontwerp.

Zoekt u naar een design keuken op maat? Wij bij ECO Keukens kunnen daar bij helpen! Wij stemmen onze keukens 100% af op al uw behoeften. In samenwerking met een keukenontwerp specialist ontwerpen we voor u de ideale grote of kleine design keuken.

Wat maakt een design keuken uniek?

Een design keuken is uniek vergeleken met andere keukens. Dit komt mede doordat er een groot aantal verschillende materialen wordt gebruikt. ECO Keukens biedt onder andere handgemaakte keukens van massief hout aan. Het leuke aan een design keuken is dat u een keuken heeft die niemand anders heeft. Een echte “limited edition” dus! Dat is de belofte van een handgemaakte keuken.

Moderne keuken

Veelvoorkomende materialen in een design keuken zijn hout, glas, steen en rvs. Deze keukens stralen rust uit, mede door het veelvuldig gebruik van rustige kleuren zoals, grijs, wit of beige. Meer weten over de verschillende mogelijkheden van een design keuken van ECO Keukens? Kom dan snel langs in onze keuken showroom in Gieten, of vraag online een brochure aan.

Moderne en klassieke design keukens

Vaak worden design keukens en moderne keukens als hetzelfde beschouwd. Hoewel het klopt dat design keukens vaak modern ogen en gebruik maken van moderne snufjes, is dit niet een vereiste. Daarnaast bieden deze keukens op alle vlakken meer luxe. Alles wordt strak afgewerkt. De keuken krijgt hierdoor een minimalistische uitstraling terwijl het toch een hoge standaard gebruiksvriendelijkheid behoudt.

Design keukens kunnen ook een klassiek uiterlijk hebben. Dit ligt puur aan welke materialen worden gebruikt en hoe de keuken is opgedeeld. Klassieke keukens zijn over het algemeen uitbundiger, maar wel minder strak. Woont u in een oud herenhuis of boerderij? Dan raden we u aan een klassiek design aan te houden. In dit soort huizen komen onze massief houten keukens goed tot hun recht.

Hiernaast worden onze luxe design keukens altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat elk model uniek is. Wij ontwerpen het volledig naar uw wens. Laat voor een keuken op maat gerust uw wensen bij ons achter. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen design keuken

Door de vele opbergruimtes in een design keuken heeft u geen omkijken meer naar uw bestek, servies of kookgerei: overal is wel een plekje voor te vinden! Zo houdt u een strak design en lijkt uw keuken zeer schoon. Hier zijn meer voordelen van een design keuken van ECO Keukens:

  • Een design keuken is mogelijk voor iedere prijsklasse
  • Keuze tussen een design keuken of hoogglans keuken
  • Stijlvol vormgegeven keuken
  • Greeploze keuken is mogelijk
  • De design keuken kan prima worden gecombineerd met een landelijke inrichting

Wist u dat de design keuken ook greeploos mogelijk is? Stel uw vraag op onze website, of neem direct contact op met een specialist.

> Maak direct een afspraak

Een breed assortiment duurzame keukens

ECO keukens biedt u een breed assortiment duurzaam geproduceerde keukens. Naast een moderne design keuken kunt u ook kiezen voor een keuken met een ietwat nostalgische vormgeving, zoals de landelijke keuken. Het gebruik van hout in een landelijke keuken is daarin toonaangevend. Naast een grote keuze aan houtsoorten biedt ECO Keukens talloze kleuren aan.

Neigt u toch meer richting het moderne? Dan is een moderne keuken wellicht iets voor u. Ook hier wordt veel hout gebruikt maar lijkt de keuken over het algemeen een stuk strakker door ander materiaalgebruik. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een brochure aan of maak een afspraak om de mogelijkheden met een van de keukenspecialisten door te spreken.

Een resultaat van hoge kwaliteit

ECO Keukens levert hoge kwaliteit keukens die volledig op maat gemaakt zijn. Wij voeren het werk uit in eigen beheer. Dit betekent dat wij de keuken snel kunnen leveren. Van moderne keukens tot Oud Hollandse keukens: we leveren het allemaal!

Wilt u graag onze luxe design keukens eerst in het echt komen bekijken? Kom dan langs bij onze showroom in Gieten. Hier kunt u rustig een kijkje nemen met het genot van een warme kop koffie. U kunt voor dit bezoek een afspraak maken.

Design keuken kopen

Wilt u een design keuken kopen? Dan zien wij u graag verschijnen in onze showroom in Gieten! Maak een afspraak met een van de keukenspecialisten van ECO Keukens. In de showroom kan onze designkeukenspecialist uw wensen vertalen naar een schets en blijft hij net zo lang schaven totdat u uw droomkeuken gevonden heeft.  Alles komt aan bod; van de positie en materialen tot aan de prijs.

Het is ook mogelijk om één specialist bij u thuis langs te laten komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. ECO keukens is al meer dan 25 jaar uw leverancier van op maat gemaakte keukens uit Gieten. Neem contact met ons op en geniet binnenkort van een gloednieuwe design keuken!

>> Maak direct een afspraak

Call Now Button