Project doorspreken met de klant

Wij ontvangen u in een showroom in een warme sfeer. Waar u op uw gemak rond kunt kijken onder het genot van een kopje koffie. Onder begeleiding van een ervaren keukenontwerper wordt alles tot in het kleinste detail uitgelegd wat allemaal tot de mogelijkheden behoort. Zo kunnen de ontwerpers van ECO Keukens samen met u de richting bepalen welke stijl uw keuken moet krijgen.

Na een uitgebreide uitleg gaan we samen aan tafel zitten en wordt eerst een schaaltekening gemaakt waar de keuken geplaatst moet worden. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar de indeling, looproutes, lichtinval, uitzicht en hoe de keuken zo praktisch mogelijk ingericht kan worden.

Als het schaalontwerp klaar is, wordt met u besproken wat de wensen zijn op het gebied van apparatuur en het werkblad. Hierna zal aan tafel de berekening gemaakt worden, zodat u op de cent nauwkeurig weet wat ieder onderdeel zal gaan kosten.

Een met de hand gemaakte 3D schets behoort tot de mogelijkheden bij ons.

Onze ontwerpers besteden ruim de tijd aan onze klanten, zodat een ieder naar huis gaat met een compleet ontwerp en prijs.

Het gehele proces, van ruwe plank tot eind product, is te bewonderen in onze werkplaats. Hier maken wij iedere keuken, stuk voor stuk, van puur massief hout in alle stijlen.

Het kleuren van de keukens gebeurt in onze spuiterij en kan in meer dan 1000 kleuren worden gespoten.

De montage van de keuken geschiedde compleet in eigen beheer, hiervoor heeft Eco Keukens 2 montagesauto’s die compleet zijn uitgerust met alle apparatuur en zéér ervaren keukenmonteurs.

Na montage wordt zorgvuldig de keuken opgeruimd en zorgen onze monteurs dat al het afval wordt afgevoerd.

Is de keuken helemaal spik en span, dan wordt de keuken samen met u nagelopen en bekeken zodat u als trotse Eco Keuken bezitter kan gaan genieten van EEN KEUKEN OM IN TE LEVEN!!!

Wij hopen u te mogen begroeten in onze sfeervolle showroom te Gieten. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Met vriendelijke keukengroet,
Henny Keuter en Jaap Lentz

Call Now Button