Landelijke keukens

Bent u op zoek naar een prachtige landelijke keuken? Een keuken speciaal voor u op maat gemaakt? ECO Keukens is al meer dan 26 jaar dé leverancier en fabrikant van op maat gemaakte landelijke keukens. Maar wel met een modern tintje, want naast typische landelijke keukens van vroeger, zijn wij ook een expert op het gebied van uw moderne landelijke keuken. Door onze ruime ervaring kunnen wij u verzekeren dat al onze landelijke keukens aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Bent u benieuwd geworden naar onze landelijke keukens en wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om ons te bezoeken.

Eco Keukens: Landelijke keuken van kwaliteit

De landelijke keukens van ECO Keukens geven een nostalgische gevoel van vroeger. Een perfecte mix tussen moderne techniek en nostalgische vormgeving. Doordat wij uw keuken in onze eigen fabriek vervaardigen, kunt u er van op aan dat wij uitsluitend topkwaliteit leveren. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw landelijke keuken die helemaal aansluit bij uw wensen. U heeft namelijk de keuze uit diverse soorten hout en vele kleuren. Bij ons kunt u uw landelijke keuken dus helemaal zelf samenstellen! En dat hoeft zeker niet 1, 2, 3. U krijgt bij ons de tijd om uw eigen keuken tot in elk detail te ontwerpen en verschillende opties af te wegen. Begint het nu echt te kriebelen en wilt u een indruk krijgen van onze moderne landelijke keukens? Kom dan gerust een bezoek brengen aan onze showroom en laat u inspireren door al onze uiteenlopende keukens, maar allemaal met dat nostalgische en huiselijke gevoel.

U koopt uw landelijke keuken bij ECO Keukens omdat:

  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten;
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren;
  • Wij bij u thuis op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek;
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen.

Ambachtelijke keukens precies op maat, in uw stijl en in uw perfecte kleur regelt u met ECO Keukens. Er zijn keukens in alle soorten en maten, maar wie voor een tijdloze keuken gaat, komt vroeg of laat uit bij het warme karakter van hout, omdat dat in iedere woning past. “En wie daarbij ook nog eens verzekerd wil zijn van een exclusief concept, kiest voor ambachtelijk vervaardigde houten keukens en moderne landelijke keukens van ECO Keukens. We hebben bij ECO Keukens hart voor hout”, laat Henny Keuter weten. “We maken iedere keuken precies op maat, in de gewenste stijl en kleur, inclusief apparatuur van alle bekende merken.” Omdat ECO Keukens officieel van AGA Experience Center is, worden er regelmatig workshops gegeven om kennis te maken met dit ongeëvenaarde AGA fornuis.

Neem contact op

Kunt u niet wachten om onze moderne landelijke keukens zelf van dichtbij te bewonderen? Vraag dan direct een brochure aan of maak meteen een afspraak! Daarvoor neemt u direct contact met ons op door te bellen naar 0592-264038. Graag tot ziens in onze showroom!

Bel direct!