Massief houten keuken

De massief houten keuken is eigenlijk een ‘volledig’ houten keuken. De keuken mag alleen massief worden genoemd als alles behalve de bodems en achterwand volledig van hout is gemaakt. Wij zorgen er bij de afwerking altijd voor dat het hout zijn karakteristieke eigenschappen behoudt. Dit ziet u terug in de warmte, geur en het ruwe materiaal.

De massieve keuken is eigenlijk een gouden middenweg tussen een fineer keuken en een keuken die helemaal van hout is gemaakt (Dus ook de bodems en achterwand). Bij de massief houten keuken wordt vaak gebruik gemaakt van meubelplaat voor de ladebodems of voor de achterwand. Hierdoor krijgt de keuken meer stabiliteit.

 

Kenmerken massief houten keuken

De massieve keukens kenmerken zich door hun karaktervolle uitstraling. Dit is altijd terug te zien in het ruw afgewerkte keukendeurtjes en robuuste keukenblad. Een massief houten keuken beschikt altijd over een:

  • Een stoer en robuust uiterlijk
  • Sfeervolle & karakteristieke uitstraling
  • De perfecte balans tussen moderne apparatuur en een landelijke uitstraling

De massief houten keukens worden steeds populairder omdat steeds meer mensen kiezen voor een natuurlijke keuken. Het sluit ook feilloos aan op een landelijke inrichting wat tegenwoordig ook zeer populair is. Daarbij kan massief hout altijd goed gecombineerd worden met moderne elementen. Hierdoor krijgt de keuken een moderne, maar toch landelijke look.

 

Eko Keukens – helemaal met de hand op maat gemaakt!

Wanneer u een massief houten keuken koopt bij Eco Keukens kunt u ervan uitgaan dat de keuken volledig met de hand op maat gemaakt is. De keukens hebben een prachtige natuurlijke en unieke uitstraling. U heeft bij ons een zeer ruime keuze uit verschillende houttypes en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een massief eiken keuken. Zeer duurzaam en u zult er jaren plezier van beleven!

Vooraf kunnen wij altijd bij u langs komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierdoor kunnen wij een goed beeld krijgen van waar de keuken geplaatst moet worden en wat u wensen zijn. Wij kunnen u vervolgens een ontwerp aanleveren van de massief houten keuken en de prijzen. Wij produceren de keukens zelf in onze fabriek en hierdoor kunnen wij u kwaliteit van het allerhoogste niveau garanderen. Omdat wij zo zeker zijn van onze kwaliteit krijgt u op onze keukens een leven lang garantie!

 

Kom langs in onze showroom!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op! Wij heten u ook graag welkom in onze grote showroom in Gieten. Wij hebben hier diverse massief houten keukens op overzichtelijke wijze voor u gepresenteerd.

Call Now Button