Keuken Leek

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Leek? Bij Eco Keukens hebt u de mogelijkheid om uw designkeuken, landelijke keuken of Oud Hollandse keuken zelf samen te stellen. Of u nu een groot of klein budget hebt, voor iedereen is een geschikte keuken te vinden. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan langs in de showroom of vraag een brochure aan. Zo kun t u diverse keukenontwerpen bekijken en tips ontvangen die helpen bij het ontwerpen van jouw keuken.

Ontwerp uw eigen keuken in Leek

Wanneer u in de regio van Leek op zoek gaat naar een keuken, komt u er wellicht achter dat er geen geschikte keukenzaak in de directe omgeving te vinden is. Is dit voor u ook het geval? Dan willen we u graag uitnodigen in onze showroom in Gieten, om nog geen 40 minuutjes rijden vanaf Leek. Wij zijn dé keukenspecialist in de regio met meer dan 30 jaar ervaring.

In onze uitgebreide showroom vindt u tientallen verschillende keukenopstellingen. Deze keukens zijn geheel naar uw wensen aan te passen. Geen geschikt model gevonden en is er ook geen die aansluit bij uw wensen? Dan gaan we graag met u aan de tekentafel zitten. Tijdens dit gesprek bespreken we alle mogelijkheden. Dus wilt u graag een nieuwe keuken samenstellen? Stap in de auto en rijd binnen 40 minuten naar dé keukenspecialist van de regio!

Een ruim aanbod aan materialen, kleuren en apparaten

Als u kiest voor een keuken van Eco Keukens, dan kiest u voor een prachtig model dat aan al uw wensen voldoet. Aangezien wij enkel werken met kwaliteitsmerken en -materialen, kunt u jarenlang zorgeloos koken. Keukens kunnen worden uitgerust met apparatuur van topmerken als: AGA, Boretti, Falcon, Míele, Siemens, Bosch en Bora.

Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak en dat is goed te begrijpen. Daarom vindt u bij ons ook verschillende stijlen keukens waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij klassieke modellen, Oud-Hollandse, Engelse en Landelijke Keukens. Kom daarom langs op de Bloemakkers 15-a in Gieten en stel uw droomkeuken samen!

Kom langs bij dé keukenspecialist

Kom eens kijken bij de mooiste keukens van Leek en omstreken. Wij bieden u graag een kopje koffie aan en gaan het gesprek met u aan over uw droomkeuken of de renovatie van uw keuken!

Kom bij ons langs in de showroom en laat uw nieuwe keuken in Leek door een expert plaatsen!

Call Now Button