Rode keuken

Rode keuken als hart van uw woning? Met een keuken in een rode tint creëert u een ruimte met veel warmte en sfeer. Deze opvallende en krachtige kleur is een ware eyecatcher en ook zeer goed te combineren met andere kleuren.

Bent u benieuwd hoe een keuken in rode kleur in uw woning zou staan? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op! Wij gaan graag met u om tafel om het ontwerp te tekenen en te bespreken voor uw nieuwe rode keuken.

Donker rode keuken via Eco Keukens

Rode keuken: verschillende tinten rood

Een rode keuken is een gedurfde stap, het is immers een opvallende kleur. Echter zijn er ontzettend veel verschillende tinten rood voor in uw keuken. Vindt u dit dus een mooie kleur, maar wilt u geen felle rode variant? Dan is bijvoorbeeld een donkere tint zoals bordeaxrood, donkerrood of roestrood voor uw keuken een mogelijkheid.

Door te kiezen voor een tint die bij u past, komt u persoonlijkheid en voorkeur goed naar voren. Deze krachtige kleur geeft naast warmte de ruimte ook energie, liefde en passie. Heb jij dus een passie voor kokkerellen en een liefde voor lekker eten? Ga dan voor een unieke en opvallende rode keuken!

De diverse stijlen voor een rode keuken bij Eco Keukens

Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring kunt u uw rode keuken bij ons in diverse stijlen laten ontwerpen. Wij maken onze keukens van hout waardoor ze de unieke, warme sfeer krijgen die een keuken zo gezellig maakt.

Bij ons zijn alle stijlen mogelijk. Gaat u voor een strakke, moderne keuken zonder greepjes? Of wilt u toch voor een rode landelijke keuken gaan voor extra gezelligheid bij u thuis? Voor welke stijl u ook kiest, bij Eco keukens kiest u gegarandeerd voor een kwalitatieve en handgemaakte houten keuken.

gezellige rode keukens

Volledig rode keuken of opvallende elementen

Vindt u een volledige rode keuken een spannende keuze? Dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Naast een gehele keuken kunnen wij ook een gedeeltelijke aanpassing of renovatie voor u ontwerpen.

Door middel van elementen, zoals een kast of lade in de kleur rood, is het mogelijk om deze prachtige kleur op een subtiele manier terug te laten komen bij u in de keuken.

Wilt u meer weten over het renoveren van uw huidige keuken en het vernieuwen van een gedeelte in de ruimte? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord en nodigen u uit bij ons in de showroom. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de opties voor elementen van een rode keuken.

Rood combineren met andere kleuren in de keuken

Bent u geïnteresseerd in het creëren van een keuken in de kleur rood, maar wilt u weten hoe deze gecombineerd kan worden met andere kleuren? Ook dan staan wij klaar om u te adviseren. Deze opvallende kleur is namelijk ook goed te combineren met andere tinten.

Wilt u voor een lichte ruimte gaan, kies dan bijvoorbeeld voor een lichtrode kleur en combineer dit met wit. De samenhang van rood en wit zorgt voor een luchtig effect in de ruimte en bewaart de helderheid in de ruimte.

Met hout of een donkere kleur, zoals zwart of bruin, zorgt u ervoor dat de ruimte meer warmte krijgt. Deze donkere kleuren geven in combinatie een fijne en warme uitstraling aan uw keuken en zorgen voor een gezellige sfeer, op elk moment van de dag.

Ontwerp de perfecte keuken voor in uw woning

Indien u graag een volledige keuken op maat wilt realiseren, dan kunt u bij Eco keukens terecht. Onze werkzaamheden zijn volledig in eigen beheer. Zo werken wij mee vanaf het advies en ontwerp tot aan de montage. Korte lijnen en een persoonlijke service is waar wij voor staan.

Met een keuken op maat kiest u de afmetingen, kleuren en apparatuur exact zoals u dat wilt. Zo realiseren we samen met u de perfecte keuken voor in uw woning. Ontwerp binnenkort ook de perfecte keuken samen met ons team voor bij u in huis en kom langs bij Eco keukens!

Kom langs bij Eco keukens voor uw unieke rode keuken

Wilt u ook een keuken creëren met veel sfeer en warmte? Ga dan ook voor een keuken van Eco keukens in de kleur rood. Bekijk alle mogelijkheden bij ons in de showroom of stel samen met ons uw nieuwe keuken samen. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Neem dan vooral contact met ons op over uw nieuwe rode keuken!

Call Now Button