Keuken Drachten

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Drachten? Zoek dan niet verder en kom langs bij Eco Keukens! Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Drachten ligt namelijk in ons werkgebied, wat inhoudt dat we hier inmiddels al meerdere keukens geplaatst hebben.

Eco Keukens heeft bovendien jarenlange ervaring opgebouwd in de keukenbranche. Iedere keuken wordt bij ons met de hand op maat gemaakt, waardoor wij als geen ander weten hoe wij u het beste kunnen adviseren. Aangezien wij alleen maatwerk leveren, wordt uw nieuwe keuken voor de volle 100% naar uw wensen gebouwd. Bovendien voorzien wij u graag van specialistisch advies. Kortom, voor uw keuken in Drachten bent u van harte welkom bij Eco Keukens!

Showroom met keukens nabij Drachten

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, zodat wij u ons ruime aanbod keukens nabij Drachten kunnen laten zien. Hier kunt u zicht laten inspireren en adviseren. In onze keukenzaak kunt u allerlei keukenopstellingen, materialen, kleuren en soorten apparatuur van dichtbij bekijken. Wij kunnen keukens voor u maken in elke gewenste stijl. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Modern
  • Engels
  • Oud-Hollands
  • Klassiek

Ook voor een keuken volledig van hout kunt u bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in houten keukens in allerlei stijlen en afwerkingen. Uiteraard kunnen wij de keukens in elke gewenste kleur spuiten. Daarnaast zijn er nog allerlei afwerkingen waar u uit kunt kiezen, zoals frontjes, aanrechtbladen en greepjes. Wij nemen graag de tijd om alle opties met u door te spreken, zodat u enkel en alleen met uw droom keuken Drachten weer verlaat.

Keuken Drachten

Waarom u voor een nieuwe keuken Drachten uitrijdt

Als u voor een nieuwe keuken Drachten uitrijdt, wilt u natuurlijk wel dat u goed geholpen wordt. Een nieuwe keuken kan namelijk een dure aanschaf zijn, die u niet zomaar doet. Bij ons weet u zeker dat u altijd weer tevreden naar huis gaat. Onze keukenexperts nemen altijd alle tijd voor u om u te helpen met vergelijken en samenstellen.

Inmiddels hebben we al meer van 30 jaar ervaring in het vak. Hierdoor weten wij precies hoe wij u het beste kunnen adviseren. Er zijn tenslotte allerlei aspecten waar u rekening mee moet houden. Gaat u bijvoorbeeld voor een rechte keuken, hoekkeuken of een kookeiland?

Samen met u kijken wij welke keuken het beste bij uw wensen past. Hierbij houden wij met veel zaken rekening, zoals de vorm van de ruimte en de stijl van de rest van uw woning. Het eindresultaat? Een keuken van uitstekende kwaliteit, waar u jarenlang van kunt genieten.

Ideale keuken Drachten

Service van A tot Z

Bij Eco Keukens bent u verzekerd van uitstekende service van A tot Z. Zo helpen wij u niet alleen bij het ontwerpen en produceren, maar komen wij daarnaast graag bij u langs om de keuken in Drachten te monteren door onze ervaren monteurs.

We zorgen er hierbij altijd voor dat uw keuken naar volle tevredenheid wordt gemonteerd. Zo maken we aan het eind van de montage altijd een rondje met u door uw nieuwe keuken, om zeker te weten dat alles goed is en naar behoren functioneert. Uiteraard nemen we ook al het afval weer mee. Zo kunt u meteen lekker kokkerellen in uw nieuwe keuken in Drachten!

Keuken in Drachten en omgeving

Door de jaren heen hebben wij veel tevreden klanten gehad door heel het land. Zo hebben wij keukens gemonteerd in onder meer:

Kom dus vooral langs bij Bloemakkers 15-a, dan gaan we samen met u aan de slag om een prachtige op maat gemaakte keuken vlakbij Drachten voor u samen te stellen.

Call Now Button