Landelijke keukens

Bent u op zoek naar een prachtige landelijke keuken? Een keuken speciaal voor u op maat gemaakt? ECO Keukens is al meer dan 26 jaar dé leverancier en fabrikant van op maat gemaakte landelijke keukens. Maar wel met een modern tintje, want naast typische landelijke keukens van vroeger, zijn wij ook een expert op het gebied van uw moderne landelijke keuken. Door onze ruime ervaring kunnen wij u verzekeren dat al onze landelijke keukens aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Bent u benieuwd geworden naar onze landelijke keukens en wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om ons te bezoeken in Gieten.

Eco Keukens: Landelijke keuken van kwaliteit

De landelijke keukens van ECO Keukens geven een nostalgische gevoel van vroeger. Een perfecte mix tussen moderne techniek en nostalgische vormgeving. Doordat wij uw keuken in onze eigen fabriek vervaardigen, kunt u er van op aan dat wij uitsluitend topkwaliteit leveren. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw landelijke keuken die helemaal aansluit bij uw wensen. U heeft namelijk de keuze uit diverse soorten hout en vele kleuren. Bij ons kunt u uw landelijke keuken dus helemaal zelf samenstellen! En dat hoeft zeker niet 1, 2, 3. U krijgt bij ons de tijd om uw eigen keuken tot in elk detail te ontwerpen en verschillende opties af te wegen. Begint het nu echt te kriebelen en wilt u een indruk krijgen van onze moderne landelijke keukens? Kom dan gerust een bezoek brengen aan onze showroom en laat u inspireren door al onze uiteenlopende keukens, maar allemaal met dat nostalgische en huiselijke gevoel.

Landelijke keuken op maat?

Bent u opzoek naar een landelijke keuken op maat? Eco Keukens is al 30 jaar gespecialiseerd in het afleveren van maatwerk tot op de millimeter. Het maakt hierbij bijvoorbeeld niet uit of de keuken in de lastige hoek geplaatst moet worden, want dankzij het maatwerk van Eco Keukens is alles mogelijk.

De landelijke keukens worden volledig op maat gemaakt, hierdoor kunt u de keuken helemaal afstemmen op uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan kleuren, materialen en afmetingen. Wij zorgen voor een perfecte balans tussen nostalgische vormgeving en hedendaagse techniek. U bepaalt de indeling van uw keuken tot in de allerkleinste details. Door een landelijke keuken op maat te laten maken bent u ervan verzekerd dat u een uniek ontwerp heeft die u niet zomaar ergens anders kunt tegenkomen.

 

Maatwerk bij Eco Keukens

Wij beschikken over een eigen fabriek in Groningen die volledig in eigen beheer is. Hierdoor voldoen de keukens aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Door een goede kwaliteitsbewaking en het uitsluitend gebruiken van materialen van hoge kwaliteit, kunnen wij garanderen dat u jaren plezier zult hebben van uw landelijke keuken die volledig op maat gemaakt is. Wanneer u kiest voor Eco Keukens kunt u altijd het volgende verwachten:

  • Een vrijblijvend adviesgesprek
  • Onze productie is volledig in eigen beheer
  • Zeer ruime keuze in diverse houtsoorten en kleuren

Wilt u graag een landelijke keuken op maat laten maken? Graag nodigen wij u uit bij ons in de showroom, zodat u een goede impressie kunt krijgen van ons assortiment. Wij helpen u graag verder en assisteren u graag bij het samenstellen van een landelijke keuken op maat!

Ervaringen met onze Landelijke Keukens

Ambachtelijke, nostalgische landelijke keukens op maat, in uw stijl en in uw perfecte kleur regelt u met ECO Keukens. Er zijn keukens in alle soorten en maten, maar wie voor een tijdloze keuken gaat, komt vroeg of laat uit bij het warme karakter van hout, omdat dat in iedere woning past. “En wie daarbij ook nog eens verzekerd wil zijn van een exclusief concept, kiest voor ambachtelijk vervaardigde houten keukens en moderne landelijke keukens van ECO Keukens. We hebben bij ECO Keukens hart voor hout”, laat Henny Keuter weten. “We maken iedere keuken precies op maat, in de gewenste stijl en kleur, inclusief apparatuur van alle bekende merken.” Omdat ECO Keukens officieel AGA Experience Center is, worden er regelmatig workshops gegeven om kennis te maken met dit ongeëvenaarde AGA fornuis.

Neem Contact op

Kunt u niet wachten om onze moderne landelijke keukens zelf van dichtbij te bewonderen? Vraag dan direct een brochure aan of maak meteen een afspraak! Daarvoor neemt u direct contact met ons op door te bellen naar 0592-264038. Graag tot ziens in onze showroom!

Bel direct!