Handgemaakte keuken

Bent u op zoek naar een nieuwe, handgemaakte keuken? Kom dan snel langs bij onze keuken showroom in het mooie Gieten. Wij ontwerpen uw keuken op maat en met de hand. Alles wordt door onze vakkundige timmerlui ontworpen: van de keukenkastjes tot de aftimmering en alles van massief hout.

Een met de hand gemaakte keuken heeft als grote voordeel dat u van begin tot einde kunt meepraten over de mogelijkheden van uw nieuwe keuken en dat u elk onderdeel van het productieproces laat uitvoeren door onze vaklui. Zo hanteren wij korte lijntjes en bent u echt betrokken bij het maken van de keuken. Dit versterkt ook de band met de keuken en zorgt ervoor dat u veel tijd zult spenderen in uw handgemaakte keuken. Eco keukens is al 30 jaar uw beste partner voor een handgemaakte keuken!

Handgemaakte Keuken in eigen stijl

Bent u op zoek naar een handgemaakte keuken die een nostalgisch gevoel van vroeger opwekken? Dan is Eco Keukens uw partner. Wij bieden keukens in een bepaalde stijl aan zoals Engelse keukens, Oud-Hollandse keukens en Landelijke keukens. Deze handgemaakte keukens hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat ze allemaal uniek zijn. Voor de traditionele keukens gebruiken wij de beste houtsoorten en maken wij graag gebruik van talloze kleuren; typische materialen die bijdragen aan een nostalgisch- en huiselijk gevoel voor uw keuken. ECO keukens is in staat om voor elke type woning een geschikte handgemaakte keuken samen te stellen waar u zich fijn en prettig in voelt.

Moderne Keukens

Gaat u liever voor een keuken met een vleugje modern? Ontdek dan de mogelijkheden van een moderne keuken bij ECO keukens. Moderne keukens hebben de laatste jaren een vlucht genomen en zijn anno 2018 niet meer weg te denken uit vele huishoudens. Dankzij het strakke karakter van een moderne keuken past het in vrijwel elke inrichting. Daarnaast zijn moderne materialen en innovatieve bergingsmogelijkheden toonaangevend voor de moderne, handgemaakte keukens. Door de vele bergingsmogelijkheden creëert u met deze handgemaakte keuken een gevoel van veel ruimte in uw huis.

Ontdek De Mogelijkheden Bij ECO Keukens

Zoekt u een goede partner die u kan helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Met ons uitgebreid opgebouwde portfolio hebben wij genoeg inspiratie om uw te helpen bij het ontwerpen van uw ideale keuken. In overleg met u bepalen we samen de materiaal- en kleurkeuze. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van de klantwensen tot het op papier krijgen van een droomkeuken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij handgemaakte keukens van topkwaliteit bieden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u de mogelijkheden door te spreken. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Gieten om hier de mogelijkheden van een handgemaakte keuken door te spreken. Maak snel een afspraak om de mogelijkheden van een handgemaakte keuken door te spreken.

Call Now Button