Keukenzaak

Eco keukens is dé keukenzaak voor de beste en mooiste keukens! Wij zijn gespecialiseerd in keukens op maat maken, in verschillende materialen en stijlen. Met alles in eigen beheer wordt uw keuken tot in detail afgewerkt precies zoals u dat wil!

Ons professionele team van vakmensen maakt telkens weer de dromen waar van onze klant; van idee tot aan montage. Bij onze keukenzaak is niets te gek! Wij adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om een bezoek in te plannen bij u thuis of in onze keukenwinkel.

Soorten keukens in onze keukenzaak

Onze specialiteit zijn keukens van massief hout. Op maat gemaakte en exclusieve keukens is wat wij bieden. Deze zijn in veel verschillende stijlen mogelijk. Wat u ook bedenkt, bij ons in de keukenzaak is het mogelijk!

Landelijke keuken

Een populaire keuken is de landelijke keuken. Deze stijl keuken brengt sfeer, warmte en gezelligheid mee in uw woning. De keuken heeft veel mogelijkheden en biedt veel comfort.

Met natuurlijke materialen is de landelijke keuken een echte klassieker, maar wél met een moderne techniek. Geïnteresseerd in een landelijke keuken? Kijk direct verder voor alle informatie en inspiratie beelden uit onze keukenwinkel!

Moderne keuken

Liefhebber van de natuurlijke materialen van een landelijke keuken maar zoekt u een strakkere afwerking? Ook voor een moderne keuken kunt u bij ons in de keukenzaak terecht. De strakke keuken past bij elke inrichting. Bij ons is deze keuken met strakke lijnen mogelijk in natuurlijke materialen.

Door de strakke lijnen van een moderne keuken, komt de sfeer helemaal terug met de juiste materiaalkeuze. Door voor hout te kiezen, ontstaat er sfeer en een huiselijk gevoel. Door de strakke lijnen straalt de keuken rust uit en past hij bij elk type woning en interieur. Meer weten over onze moderne keukens? Kijk dan hier!

De geschiedenis van keukenwinkel ECO Keukens

In 1985 begonnen als meubelmakerij en inmiddels uitgegroeid tot een keukenzaak van ruim 2000 vierkante meter. Vakmanschap en maatwerk staan al jaren bovenaan en zijn nog altijd terug te vinden in onze ambachtelijke zaak voor keukens.

Bij ECO Keukens in Gieten hechten wij waarde aan uw verhaal en ideeën. Met veel passie maken wij de mooiste traditionele keukens van massief hout. Dit is onze kracht. Begonnen met alleen meubels en overgestapt naar het maken én plaatsen van keukens. Meer lezen over de mannen achter ECO Keukens? Lees dan gauw verder over het ontstaan van de keukenzaak.

Ons doel

Bij ECO Keukens staan wij voor ambacht, maatwerk en passie. Sinds 1985 staan wij voor u klaar voor de beste en mooiste op maat gemaakte keukens. Er zijn keukens in verschillende soorten en maten, maar bij onze keukenwinkel kiest u altijd voor een exclusieve tijdloze keuken.

Wij ontwerpen samen met u het beste eindresultaat. Alle opties worden met u besproken en al uw wensen en keuzes worden meegenomen in het ontwerpproces. Ons doel? Met een hart voor hout de mooiste keukens ontwikkelen voor onze klant.

Keukenzaak met eigen werkplaats

Bij onze keukenzaak vindt u ook onze eigen werkplaats. Door vanaf de start tot aan de finish alles in eigen beheer te hebben, weten wij wat service is. In onze werkplaats werken onze vakmensen aan alle prachtige ideeën van onze klanten.

Met meer dan 30 jaar ervaring maken wij uw keuken perfect op maat en zullen al uw wensen en eisen meegenomen worden. Door de jarenlange ervaring weten wij bijvoorbeeld als geen ander welk type hout het beste past bij uw keuken.

Door alleen maatwerk te leveren, is elke keuken uniek. Op zoek naar iets exclusiefs? Bij ECO Keukens is alles mogelijk in de werkplaats. Zoek dus niet verder voor uw nieuwe keuken op maat!

Wilt u meer dan alleen de keuken? Ook dit is mogelijk. Voor een bijpassende tafel of kast bent u bij ons ook van harte welkom. Maak een afspraak met ons via het contactformulier om uw ideeën met ons te bespreken, bij u thuis of bij ons in de keukenzaak!

Kom langs voor een nieuwe keuken bij ons in de winkel!

Van landelijk tot aan modern of industrieel; bij ECO Keukens is alles mogelijk. Ons team levert maatwerk en vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat u zoekt. Zit u al vol met ideeën of heeft u toch wat hulp nodig? In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Een keuken uitzoeken is moeilijk. Wij denken met u mee! Maak voor het ontwerpen van uw droomkeuken vrijblijvend een afspraak met ons. Wij komen bij u thuis of kom langs bij ons in Gieten in onze keukenzaak!

Call Now Button