Service met een hoofdletter.

Service met een hoofdletter.

In onze woning die wij in 2016 betrokken staat een 13 jaar oude landelijke keuken, een keuken met ervaring dus. Omdat een paar deurtjes klemden en lade’s licht aanliepen, contact gezocht met Eco keukens.
En tot onze grote verbazing kwam de monteur kosteloos langs om één en ander bij te stellen en beter gangbaar te maken. Tijdens het bezoek kwamen we er achter dat de koelkast aan vervanging toe was, een oude stroomvreter. Eco keukens leverde en monteerde een modern zuinig exemplaar. En passant heeft de monteur ook het hardstenen aanrecht gereinigd en glanzend opgepoetst.
Een paar weken later klemt de houten koelkastdeur en deze blijkt bij bezoek van de servicemonteur enigszins krom getrokken te zijn. En dat kan niet! Dat kan niet volgens jullie maatstaven. Kosten nog moeite zijn door jullie gespaard om de deur weer op goede kleur te krijgen, na verloop van tijd verloopt de kleur uiteraard.
De deur is teruggeplaatst en alles ziet er weer uit als één geheel.  Alle stel- en herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd onder garantie en zonder kosten.

Grote klasse, Service met een hoofdletter, dank!

 

Jannie en Berry Bakker, Kraggenburg.

Call Now Button