Oud Hollandse keuken

Op zoek naar een Oud Hollandse keuken?

Wilt u een nieuwe keuken kopen? Eentje die met de hand gemaakt is en aan al uw wensen voldoet? Ga voor een Oud Hollandse keuken voor een ambachtelijke keuken die nostalgische gevoelens oproept. Een keuken is vaak het hart van een woning. Deze dient dan ook karakter te hebben en gezellig te zijn. In een typisch Hollandse landelijke keuken worden materialen als hout, steen en metaal gecombineerd. Dit zorgt voor een robuuste, warme en alledaagse sfeer in de keuken. De ideale plaats om Nederlandse gerechten zoals stamppot of een bord aardappels met groente en vlees te bereiden! Bij ECO Keukens bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit, want wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring.

Geïnteresseerd en meer weten over de verschillende mogelijkheden? Informeer dan gerust vrijblijvend verder door te bellen naar 0592 – 264038 of het contactformulier in te vullen.

Een unieke Oud Hollandse keuken, op maat gemaakt

Oud Hollandse keukens zijn betrekkelijk klassieke keukens. De uitstraling is ouderwets, robuust, warm, en boven alles authentiek. Vaak is het werkblad gemaakt van steen en zijn de kastdeuren en lades van hout. Voeg er een gasfornuis met 5 of 6 pitten en wat moderne apparatuur aan toe en het resultaat is een sfeervolle keuken, met alle voorzieningen die je nodig hebt. ECO Keukens biedt diverse mogelijkheden wat betreft ontwerp en de te gebruiken materialen. Zo kunt u uit verscheidene houtsoorten en kleuren kiezen.

Over ECO Keukens

De Oud Hollandse keuken wordt door ECO Keukens zelf geproduceerd. Daartoe hebben we de beschikking over onze eigen fabriek. Het ontwerp geschiedt op basis van uw specifieke wensen. Onder het genot van een kop koffie gaan we met u om tafel op deze in kaart te brengen. Nadat het uiteindelijke ontwerp door u is goedgekeurd gaan we over op de productie daarvan. Eenmaal voltooid kan de keuken ook door onze vakmensen geplaatst worden. Wilt u eerder door ons gemaakte keukens inzien? Kom dan eens langs in onze showroom, of bekijk de brochure!

Informeer gerust verder!

Een Oud Hollandse keuken kopen? Laat deze op maat maken door ECO Keukens! Voor meer informatie over onze mogelijkheden of het maken van een afspraak kunt u vrijblijvend contact opnemen. Vul daarvoor het online contactformulier in, of geef ons een belletje. Ons telefoonnummer is 0592 – 264038.

Contact opnemen
ECO keukens

Bloemakkers 15-a
9461 GX Gieten
Nederland

T: (0592) 26 40 38
E: info@ecokeukens.nl

Bel direct!