Moderne houten keuken

Durft u te dromen van een mooie moderne houten keuken? Zo een die groot genoeg is om met het hele gezin bezig te zijn in de keuken, zo’n grote keuken waar al uw vriend(inn)en lekker aan het kookeiland kunnen hangen en waar u heerlijk de ruimte hebt om van alles tegelijk te bereiden. Als u ongeveer zo’n beeld in uw hoofd heeft, dan kan ECO keukens u absoluut aan een mooie moderne houten keuken helpen. Wat uw wensen ook zijn, wij maken houten keukens op maat en compleet naar wens!

Over ECO keukens

Wie op zoek is naar een duurzame houten keuken van massief hout, moet bij ECO keukens zijn. Als speciaalzaak in houten keukens in alle vormen en stijlen, kunnen wij u gegarandeerd helpen aan uw droomkeuken. Al meer dan 26 jaar leveren wij uitsluitend kwaliteit en maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. ECO keukens was één van de eerste leveranciers en producenten van moderne houten keukens in eigen land. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten zeer goed adviseren en weten we dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wij stimuleren klanten graag hun eigen persoonlijke wensen met ons te delen, want vaak weten we hier een mooie oplossing voor te bedenken. Zo komen al uw keukenwensen eens écht uit en hoeft u geen compromissen te sluiten wat betreft het design.

Ons aanbod moderne houten keukens

Bent u op zoek naar een moderne houten keuken in landelijke stijl? ECO keukens kan voor u een unieke eilandkeuken ontwerpen. Alle moderne houten keukens zijn ambachtelijk vervaardigd in onze eigen fabriek. Zo verzekeren we u dat we u enkel topkwaliteit bieden. Ons aanbod moderne houten keukens is zeer breed, omdat wij met ontzettend veel soorten hout werken. U heeft de keuze uit talloze kleuren en diverse houtsoorten. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we uw wensen, waarna wij een prijs kunnen aangeven en een ontwerp kunnen maken. Zo komen we samen tot de keuken die u zich wenst!

Maak een afspraak

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken om voorbeelden van moderne houten keukens te bekijken en uw wensen door te spreken? Als u graag snel uw eigen moderne houten keuken wilt, kunt u contact met ons opnemen via (0592) 26 40 38 of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen
ECO keukens

Bloemakkers 15-a
9461 GX Gieten
Nederland

T: (0592) 26 40 38
E: info@ecokeukens.nl

Call Now Button
Open chat
Stel ons een vraag
Stel uw vraag aan Eco