Massief Eiken Keuken

Zoekt u naar een massief eikenhouten keuken? Welke volledig met de hand op maat gemaakt is, een natuurlijke uitstraling heeft en volledig naar uw wens is? ECO keukens is dé speciaalzaak als het gaat om een massief eiken keuken. Al 26 jaar leveren wij uitstekend maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. Wij waren één van de eerste leveranciers van massief eiken keukens in Nederland. Wij leveren niet alleen keukens, de keukens worden ook in eigen beheer gefabriceerd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die wij hanteren voor u.

Een echte leefkeuken

Een massief eikenhouten keuken is een echte sfeerkeuken waarin geleefd wordt. Wilt u een echte leefkeuken met een gezellige en sfeervolle uitstraling? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom. U zult meteen begrijpen wat wij bedoelen. Een massief eiken keuken van ons is echt een keuken om in te leven: het hart van uw huis.

Door het gebruik van massief eiken is een keuken van ECO keukens uiterst duurzaam en geniet u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop. Een fantastische investering dus! U stelt namelijk helemaal zelf uw massief eiken keuken samen. U heeft de keuze uit vele diverse houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Voor een massief eiken keuken kiest u voor ECO keukens omdat:

  • Wij bij u op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek;
  • Wij uw massief eiken keuken in eigen beheer vervaardigen en zo 100% kunnen verzekeren;
  • U de keuze heeft uit diverse massieve houtsoorten;
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren om mee te combineren.

Bij ECO Keukens wordt alles dus in eigen beheer uitgevoerd, inclusief bijpassend interieur (balken en aftimmering met kraaldelen bijvoorbeeld) en montage. ECO keukens beschikt over een zeer goed uitgeruste werkplaats met uitstekende vakmensen en een eigen deskundige en een zeer ervaren montageteam voor het plaatsen van keukens.

Zelf uw massief eiken keuken op maat samenstellen

Voor een tijdloze houten keuken op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn keukens te vinden in alle soorten en maten, maar wanneer u echt een unieke keuken wilt, komt u bij ECO keukens. Bij ons kunt u uw massief eiken keuken helemaal zelf samenstellen. En dat hoeft zeker niet in een paar tellen besloten te zijn. U krijgt bij ons de tijd om uw eigen keuken tot in elk detail samen te stellen en verschillende opties af te wegen. Begint het nu echt te kriebelen en wilt u inspiratie bij ons op komen doen voor uw eigen massief eiken keuken op maat? Dat snappen we, we bieden ook zoveel eindeloze mogelijkheden!

Ik wil de massief eiken keukens bewonderen!

Wilt u met eigen ogen nu onze massief eiken keukens in de showroom komen bewonderen? U bent van harte welkom, wij inspireren u graag en helpen u graag aan uw droomkeuken van massief eikenhout. Voor een bezoek kunt u direct online een afspraak maken of telefonisch een afspraak maken door te bellen naar (0592) 26 40 38. Wilt u thuis alvast wat meer te lezen hebben over de mogelijkheden in massief eiken keukens door ECO keukens? Dan kunt u direct onze brochure aanvragen per telefoon. We zien u graag in onze showroom!