Landelijke Keuken op maat

Al meer dan 26 jaar is Eco keukens dé leverancier en fabrikant van en voor een landelijke keuken op maat. Door onze tientalle jaren aan ervaring kunnen wij u er van verzekeren dat uw landelijke keuken aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
Onze landelijke keukens die op maat worden gemaakt, geven u dat nostalgische gevoel van vroeger. Een perfecte mix tussen nostalgische vormgeving en hedendaagse techniek. Doordat wij uw keuken in onze eigen fabriek vervaardigen verzekeren wij u dat wij alleen topkwaliteit leveren. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw landelijke keuken die compleet aansluit bij uw wensen. U heeft namelijk keuze uit diverse soorten hout en vele kleuren. Zo kunt u uw landelijke keuken op maat tot in de kleinste details samenstellen zodat het volledig past bij uw interieur.
Wilt u een indruk krijgen van onze landelijke keukens op maat?
Komt u dan een bezoek brengen aan onze showroom en laat u inspireren in een mooie landelijke keuken op maat van Eco keukens.

Landelijke woonstijl

Landelijk wonen was in de jaren 80 een ware trend, en eigenlijk nooit helemaal van het toneel verdwenen. Niet verwonderlijk: met steekwoorden als gemoedelijk, comfortabel, royaal, romantisch, natuurlijk, geborgen en uitnodigend verwarmt de landelijke woonstijl menig hart. De landelijke woonstijl kenmerkt zich in een leefbare nonchalance, het mag een beetje ‘on-af’ ogen.

De stijl wordt gekenmerkt door gebruik van veel hout, katoen en linnen, gebroken wit en witgrijs – alsof de zee haar sporen op de vloer en muren heeft nagelaten. Natuurlijke materialen en kleuren voelen zich goed thuis. De energie is open, met een zweem van romantiek. Het is het type interieur waarin je je direct welkom voelt, met je voeten op de bank kruipt. Lange gesprekken aan de royale eikenhouten eettafel hebt. Een landelijke woonstijl is een warme open woonstijl waarbij de familie gezellig bij elkaar komt in de keuken. Een heerlijke plek om te wonen en koken.

Soorten landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten, en bij ons ook naar eigen wens op maat te maken. Onze experts kijken naar jouw budget en houden rekening met jouw wensen. Zo biedt Eco Keukens een breed keukenassortiment en helpen wij graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het bouwen van een bijkeuken? Wij geven je graag advies over landelijke keukens. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je de landelijke keuken van je dromen krijgt. Bij Ecokeukens merken we dat deze stijl keuken nog steeds één van de meest populaire stijlen is.

Landelijke keuken op maat van Eco Keukens

Wilt u onze brochure aanvragen over een landelijke keuken op maat of meteen een afspraak maken? Dan kunt u via telefoonnummer 0592 – 264038 contact met ons opnemen.

Waarom landelijke keukens op maat van Eco keukens het beste bij u passen?

  • Wij komen bij u op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek
  • Wij komen uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen
  • U levenslange garantie heeft
  • U heeft de keuze uit talloze kleuren
  • U heeft de keuze uit diverse houtsoorten

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom langs in een van onze showrooms!