Keukens van hout (handgemaakt)

Bent u op zoek naar een bedrijf die u keukens van hout kan aanbieden welke compleet volgens naar uw wensen wordt geproduceerd en een natuurlijke uitstraling heeft?

Ecokeukens is dé speciaalzaak als het gaat om keukens van hout. Al meer dan 25 jaar leveren wij exact maatwerk waarmee onze klanten zeer tevreden zijn. Wij waren één van de eerste leveranciers van op maat gemaakte keukens van hout in Nederland. Wij leveren niet alleen keukens, deze worden tevens in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen die wij hanteren.

Onze houten keukens zijn echte sfeerkeukens. Bent u op zoek naar een keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Kom dan eens een keer op bezoek in onze showroom, en u zult begrijpen wat wij nastreven. Onze houten keukens zijn keukens om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens zeer duurzaam en zult u uiteraard tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw keuken van hout er uit komt te zien. U heeft de keuze uit ontzettend veel diverse houtsoorten en verschillende kleuren. De mogelijkheden kennen geen eind!

Keukens van hout koopt u bij
Ecokeukens omdat:

  • U de keuze heeft uit talloze kleuren
  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten
  • Wij bij u op bezoek komen voor een
  • vrijblijvend adviesgesprek
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen

Wilt u onze brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via (0592) 26 40 38.