Keuken Wolvega

U zoekt een nieuwe keuken? Wolvega ligt op minder dan een uur rijden van onze keukenzaak. In de showroom hebben we een ruime presentatie van verschillende keukenstijlen. Zo krijgt u een goed beeld van wat wij voor u kunnen maken.

Al onze keukens zijn uniek. We maken ze namelijk allemaal in onze eigen werkplaats. Onze vakmensen maken uw nieuwe kookpaleis op basis van uw wensen. Zo stelt u uw eigen keuken samen op basis van uw eigen smaak. Ook de montage verzorgen wij bij u thuis. 

Weet u nog niet precies welke stijl u wilt, of hoe uw nieuwe keuken eruit moet zien? Wij helpen u graag met het maken van de keuze voor uw nieuwe keuken in Wolvega!

Nieuwe keuken in de buurt van Wolvega

Mogelijk zoekt u al een tijdje naar een nieuwe keuken. Wolvega ligt gelukkig op rijafstand van onze showroom. U bent dus slechts één rit verwijderd van uw nieuwe keuken.

Anders dan boodschappen die u wekelijks koopt, koopt u niet wekelijks een nieuwe keuken. De aanschaf hiervan is een investering voor járen. Daarom moet uw nieuwe keuken geheel naar wens zijn. Uw keukenwensen zijn de inspiratie voor onze vakmensen. Alleen zo wordt onze passie onderdeel van uw (nieuwe) huis. 

In minder dan een uur rijden kunt u uw nieuwe keuken bekijken, voelen en laten samenstellen. Natuurlijk geven wij u al het advies wat u daarbij nodig heeft. 

Eco Keukens heeft ruim 30 jaar ervaring met het maken van keukens in Noord Nederland. Onze klanten noemen ons niet voor niets dé keukenspecialist van Wolvega. Gedurende die 30 jaar bieden wij een aantal voordelen: 

  • Verschillende houtsoorten in meerdere kleuren
  • Grote showroom
  • Vrijblijvend advies op maat
  • Unieke handgemaakte keukens
  • Al uw wensen zijn bespreekbaar

Showroom vlakbij Wolvega

Foto’s bekijken en ideeën bespreken over uw nieuwe keuken in Wolvega geeft u al enig idee bij het nieuwe hart van uw woning. Toch gaat er niets boven de keuken écht bekijken. Wij hebben daarom een uitgebreide showroom waarin we u graag laten zien wat we voor u kunnen maken. 

In onze showroom vindt u verschillende keukendesigns. Dit zijn de verschillende stijlen: 

  • Landelijk
  • Oud Hollands
  • Hout
  • Industrieel
  • Engels

Twijfelt u tussen verschillende stijlen, of heeft u vragen over de prijs? Wij leveren maatwerk in Wolvega. Keukens zijn van persoonlijke smaak afhankelijk. Het is dus aan u om te bepalen hoe uw keuken er uit komt te zien. Zo kunt u de prijs, in overleg met ons, sturen. Wij houden rekening met uw budget en overige wensen, maar toch krijgt u géén budget keuken!

Ook een combinatie van verschillende stijlen is mogelijk bij ons. In onze keukenzaak laat onze collega u graag alle mogelijkheden zien. Kom dus gerust langs!

Op maat, inclusief apparatuur

Een van de sterke punten van Eco Keukens is dat wij alles op maat maken. En belangrijker nog: wij maken alles naar uw wens. Onze gepassioneerde vakmensen wachten met smart op uw wensen zodat ze uw perfecte keuken kunnen afleveren. 

Een ander voordeel van het maken en monteren in eigen beheer, is dat we u een accurate inschatting kunnen geven van de levertijd. Omdat we minder afhankelijk zijn van externe partijen, kunnen wij hier een reële uitspraak over doen. Uiteraard blijft het wel een inschatting, waarvoor we dan ook uw begrip vragen. Op deze manier weet u waar u rekening mee kan houden. 

Wanneer u een nieuwe keuken koopt, kunnen wij ons voorstellen dat u hier kwalitatief goede apparatuur bij wilt. Alleen zo geniet u optimaal van uw nieuwe aankoop. Wij zijn al jaren partner van de beste apparatuur leveranciers voor in de keuken. Dus ook voor apparaten heeft u ruime keuze. Bovendien leveren wij uitsluitend A-kwaliteit apparatuur met garantie.

Eco Keukens locaties

Naast Wolvega leveren wij ook op andere locaties de mooiste keukens. In heel Noord-Nederland plaatsen wij maatwerk keukens. Onder andere in de onderstaande plaatsen:

Contact over uw keuken bij Wolvega

Wanneer u onze showroom wilt bezoeken willen we u vragen een afspraak te maken. Zo zorgen we dat we u optimaal kunnen rondleiden en beantwoorden. 

Heeft u vragen aan ons als keukenspecialist vlakbij Wolvega? U kunt het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Bellen kan ook: 0592 264 038.

Wij adviseren u met plezier over uw nieuwe keuken in Wolvega. 

Call Now Button