Keuken van hout (handgemaakt)

Bent u op zoek naar een bedrijf die u een keuken van hout kan aanreiken welke volledig volgens naar uw verlangens wordt geproduceerd en een natuurlijke uitstraling heeft?

Ecokeukens is dé speciaalzaak als het gaat om een keuken van hout. Al meer dan 25 jaar leveren wij exact maatwerk waarmee onze klanten zeer content zijn. Wij waren één van de eerste leveranciers van op maat gemaakte keukens van hout in Nederland. Wij leveren niet alleen keukens, deze worden tevens in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan al onze strenge kwaliteitseisen die wij hanteren.

Onze houten keuken is een echte sfeerkeuken. Bent u op zoek naar een keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Kom dan eens een keer langs in onze geweldige showroom, en u zult begrijpen wat wij begeren. Onze houten keukens zijn keukens om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens zeer duurzaam en zult u uiteraard tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw keuken van hout er uit komt te zien. U heeft de keuze uit ontzettend veel diverse houtsoorten en verschillende kleuren. De mogelijkheden kennen geen eind!

Keukens van hout koopt u bij
Ecokeukens omdat:
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren
  • U de keuze heeft uit verschillende houtsoorten
  • Wij bij u op bezoek komen voor een
  • vrijblijvend adviesgesprek
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer produceren

Wilt u onze brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via (0592) 26 40 38.