Keuken landelijke stijl

Droomt u ook dagelijks over uw ultieme droom keuken geheel in landelijke stijl? U bent bij Ecokeukens aan het juiste adres, aangezien wij al meer dan 30 jaar keukens in landelijke stijl verkopen. Dankzij onze jarenlange vakkundige ervaring, kunnen wij u verzekeren dat al onze keukens vervaardigd zijn uit zeer hoge kwaliteitsproducten. Nostalgisch, warm en eindeloos te combineren. Landelijke inrichtingen zijn van alle markten thuis en naar uw eigen smaak te perfectioneren. Op zoek naar de inrichting voor uw landelijke keuken? Laat u inspireren door onze landelijke keuken specialisten. U leest hier alles over opstellingen, kleuren en natuurlijke materialen. En, weet u het al: kiest u voor modern landelijk of klassiek landelijk?

Landelijke woonstijl van vroeger tot nu

De landelijke keukenstijl kent zijn oorsprong van het Franse platteland in de 19e eeuw. Het vormt een afspiegeling van het leven, wonen en werken tussen de akkers. Dat betekende een eenvoudig bestaan, met veel warmte en gezelligheid. Na een lange werkdag terugkomen bij het gezin aan de eettafel en tot rust komen in een charmant huis met warme uitstraling. Dit weerspiegelt de geschiedenis van de landelijke stijl. Heel fijn!
Naast hard werken en een sober bestaan, weerspiegelt de geschiedenis van de landelijke stijl ook een oase van rust en ruimte. Ruikt u de heerlijke kop koffie op zaterdagochtend, aan de grote houten keukentafel? Of dat goede glas rode wijn na een lange werkdag? Landelijk wonen brengt de vrijheid van het buitenleven naar binnen

De geschiedenis van de landelijke stijl vindt in het moderne interieur steeds meer zijn eigen draai. Door de alledaagse hectiek hebben we steeds meer behoefte aan rust en ruimte. Terug naar de basics, niet alleen op het platteland, maar ook in de stad.
Er bestaat niet maar één landelijke stijl: het is een kwestie van smaak en mogelijkheden. Traditioneel landelijk is een goed voorbeeld: de klassieke, van oorsprong Britse variant met veel tierlantijnen en een hoge standaard qua comfort. In de accenten spelen natuurlijke materialen als linnen en katoen de hoofdrol.
Een andere tak die steeds vaker voorkomt is de modern landelijke stijl. De stijl ontwikkelt zich langzaam van sober en eenvoud naar design. ‘Roeien met de riemen die je hebt’ krijgt hierbij een heel andere dimensie en wordt vertaald naar ‘Less is more’. In modern landelijke woningen wordt gebruik gemaakt van één of twee natuurlijke materialen, zonder de Britse versierselen. Strakke lijnen en warme houtaccenten vormen daardoor de hoofdmoot. Zo past de geschiedenis zich langzaam aan!

Landelijke keuken van Eco Keukens

Wilt u onze brochure aanvragen over een van onze landelijke keukens, of meteen een afspraak maken? Dan kunt u via telefoonnummer 0592 – 264038 contact met ons opnemen.

Waarom landelijke keukens op maat van Eco keukens het beste bij u passen?

  • U heeft levenslang garantie
  • U heeft de keuze uit veel verschillende hout soorten
  • U kunt de keuze maken uit veel uiteenlopende kleuren
  • Wij komen voor een kostenloos adviesgesprek bij uw op bezoek
  • Wij produceren uw landelijke keuken in eigen beheer

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom langs in een van onze showrooms!

Call Now Button