Keuken landelijk

Droomt u ook dagelijks over uw ultieme landelijke droom keuken? U bent bij Ecokeukens aan het juiste adres, aangezien wij al meer dan 26 jaar keukens in landelijke stijl verkopen. Dankzij onze jarenlange vakkundige ervaring, kunnen wij u verzekeren dat al onze keukens vervaardigd zijn uit zeer hoge kwaliteitsproducten.
Onze keuken in landelijke stijl geeft u dat warme gevoel van vroeger. Daarnaast is onze keuken in landelijke stijl een fantastische mengeling tussen innoverende technieken en de mooie oudmodische vormgeving. Bij Ecokeukens kunt u uw keuken (landelijk) ook in ons eigen fabriek produceren. Zo kunnen wij u verzekeren dat uw keuken voldoet aan onze hoge kwaliteitsproducten. Door deze kwaliteiten genieten onze klanten jarenlang van een mooie keuken in landelijke stijl die ook nog eens volledig aansluiten bij de wensen van deze klant. U kunt uw eigen keuken zelf samenstellen, aangezien u een keuze kunt maken uit talloze kleuren en hout soorten. Onze klanten kunnen de keuken (landelijk) tot in de kleinste onderdelen zelf samenstellen.
Wilt u aan de hand hiervan een indruk krijgen van de keuken in landelijke stijl die u bij ons kunt kopen? Bezoek dan meteen onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.
Landelijke woonstijl

De stijl wordt gekenmerkt door gebruik van veel hout, katoen en linnen, gebroken wit en witgrijs – alsof de zee haar sporen op de vloer en muren heeft nagelaten. Natuurlijke materialen en kleuren voelen zich goed thuis. De energie is open, met een zweem van romantiek. Het is het type interieur waarin je je direct welkom voelt, met je voeten op de bank kruipt. Lange gesprekken aan de royale eikenhouten eettafel hebt. Een landelijke woonstijl is een warme open woonstijl waarbij de familie gezellig bij elkaar komt in de keuken. Een heerlijke plek om te wonen en koken.

Landelijk wonen was in de jaren 80 een ware trend, en eigenlijk nooit helemaal van het toneel verdwenen. Niet verwonderlijk: met steekwoorden als gemoedelijk, comfortabel, royaal, romantisch, natuurlijk, geborgen en uitnodigend verwarmt de landelijke woonstijl menig hart. De landelijke woonstijl kenmerkt zich in een leefbare nonchalance, het mag een beetje ‘on-af’ ogen.

Soorten landelijke keukens

Landelijke keukens zijn er in alle soorten en maten. Onze experts kijken naar uw budget en houden rekening met uw wensen. Zo biedt Eco Keukens een breed keukenassortiment en helpen wij graag bij het samenstellen van de ideale keukenindeling. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het bouwen van een bijkeuken? Wij geven u graag advies over landelijke keukens. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de landelijke keuken van uw dromen krijgt. Bij Ecokeukens merken we dat deze stijl keuken nog steeds één van de meest populaire stijlen is.

Landelijke keuken van Eco Keukens

Wilt u onze brochure aanvragen over een van onze landelijke keukens, of meteen een afspraak maken? Dan kunt u via telefoonnummer 0592 – 264038 contact met ons opnemen.

Waarom landelijke keukens op maat van Eco keukens het beste bij u passen?

  • U heeft levenslang garantie
  • U heeft de keuze uit veel verschillende hout soorten
  • U kunt de keuze maken uit veel uiteenlopende kleuren
  • Wij komen voor een kostenloos adviesgesprek bij uw op bezoek
  • Wij produceren uw landelijke keuken in eigen beheer

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of kom langs in een van onze showrooms!