Bent u op zoek naar houten keukens op maat?

Op zoek naar houten keukens die volledig op maat wordt gemaakt? Welke helemaal met de hand samengesteld wordt en volledig aan uw wensen voldoet?

Ecokeukens is al ruim 26 jaar de speciaalzaak als het gaat om houten keukens op maat. Al 26 jaar leveren wij strikt maatwerk aan onze zeer contente klanten. Wij waren één van de eerste leveranciers van op maat gemaakte houten keukens in Nederland. Wij leveren niet alleen keukens, deze worden tevens in eigen beheer vervaardigd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Onze houten keukens zijn echt keukens met sfeer. Wilt u een keuken welke gezelligheid, warmte en nostalgie uitstraalt? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom en u begrijpt wat wij bedoelen. Onze houten keukens zijn er om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens uiterst duurzaam en zult u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw houten keuken er uit komt te zien. U heeft de keuze uit maar liefst vele diverse houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Voor houten keukens op maat kiest u voor
Ecokeukens omdat:

  • Keuze uit diverse houtsoorten
  • Wij komen bij u voor een vrijblijvend adviesgesprek
  • Keuze uit talloze kleuren
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen

Wilt u onze brochure aanvragen over houten keukens op maat of meteen een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen met ons via (0592) 26 40 38.