Houten Keuken

Bent u op zoek naar een houten keuken welke volledig volgens uw wensen wordt vervaardigd? Welke helemaal met de hand op maat gemaakt is en een natuurlijke uitstraling heeft? Onze professionals geven u graag advies over een houten keuken van Ecokeukens.

Ecokeukens is dé speciaalzaak als het gaat om een houten keuken. Al 26 jaar leveren wij strikt maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. Wij waren één van de eerste leveranciers in Nederland wie een houten keuken op maat kon maken. Wij leveren niet alleen keukens, deze worden tevens in onze eigen fabriek vervaardigd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Bij ons is elke houten keuken een sfeerkeuken. Wilt u een keuken welke gezelligheid en warmte uitstraalt? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom, en u zult begrijpen wat wij bedoelen. Een houten keuken is een keuken om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens uiterst duurzaam en zult u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw houten keuken er uit komt te zien. U heeft de keuze uit maar liefst vele diverse houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Een houten keuken koopt bij
Ecokeukens omdat:

  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren
  • Wij bij u op bezoek komen voor een
  • vrijblijvend adviesgesprek
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen

Wilt u onze brochure aanvragen of meteen een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via (0592) 26 40 38.

Bel direct!