Een Houten Keuken op Maat bij Eco Keukens

Een houten keuken op maat laten maken, dat wil toch iedereen? Wanneer u op zoek bent naar een keuken van hout die volledig ontworpen wordt naar uw eigen idee, komt u langs bij Eco Keukens. Wij zijn al sinds 30 jaar gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en ontwerpen uw houten keuken zelf. Het maken van de keuken gebeurt tevens ook in eigen huis, zo kunnen wij u altijd de beste kwaliteit garanderen. Onze eisen zijn net als die van u zeer hoog. Zo kunnen wij de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten gemakkelijk waarborgen.

Een houten keuken die op maat gemaakt wordt kunt u niet in de winkel kopen: Daarvoor komt u langs bij Eco Keukens! Wij waren de eerste die massieve keukens van hout ontworpen en verkochten en zijn daarom specialist in het ontwerpen en samenstellen van prachtige houten keukens op maat.

Hoe stelt u uw eigen houten keuken samen?

Wanneer u een houten keuken op maat wilt samenstellen, kijkt u naar een aantal belangrijke factoren. Als eerste vragen wij natuurlijk in welke stijl uw keuken gemaakt moet worden. Deze keukens hebben één verbindende factor, namelijk het gebruik van massief hout. Daarnaast worden er verschillen gemaakt tussen de grepen, de fronten, het aanrechtblad en secundaire materialen zoals metaal, staal, natuursteen of tegels. Ook verschillende kleuren zijn kenmerkend voor de diverse stijlen van uw keuken.

Weet u precies welke elementen u in uw keuken wilt verwerken? Geef het door aan onze ontwerpers en wij tekenen uw wensen voor u uit. Wanneer u niet precies weet welke keukenstijl u het meeste aanspreekt kunt u bijvoorbeeld altijd even kijken bij onze meest verkochte keukens: Landelijke Keukens. Kies uit een veel verschillende soorten hout en kleuren om uw keuken een eigen stijl mee te geven. Een Houten keuken op maat is altijd passend voor uw situatie! U bestelt dus geen standaard keuken, maar de houten keuken op maat wordt speciaal voor u gemaakt.

Kom langs om uw keuken te ontwerpen

Wanneer u de houten keuken door ons op maat wilt laten maken, kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door langs te komen in onze showroom, gevestigd in Gieten. Gebruik onderstaande knop om een routebeschrijving naar de winkel te openen. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 0592-204593 of een brochure aanvragen om wat inspiratie op te doen.

Afspraak maken

Wat zijn de voordelen van ECO Keukens?

Wij begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk een nieuwe keuken op maat gemaakt en van massief hout wilt. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een partij zoals eco keukens? Die hebben we voor u op een rijtje gezet:

  •  Altijd te maken met een échte specialist
  •  Het ontwerpen en bouwen gebeurt in eigen beheer
  •  Diverse kleuren, houtsoorten en keuken stijlen

Verder komen wij vrijblijvend bij u langs om een adviesgesprek te voeren: zo krijgt u een eerlijk en duidelijk advies met betrekking tot het ontwerpen van uw nieuwe houten keuken op maat.

Call Now Button