Houten Keuken op maat?

Bent u op zoek naar een houten keuken welke volledig op maat wordt gemaakt? Welke helemaal met de hand naar uw wensen samengesteld wordt? ECO keukens is al jaar en dag de speciaalzaak als het gaat om houten keukens op maat. Al meer dan 30 jaar leveren wij strikt maatwerk aan onze zeer tevreden klanten. Wij waren één van de eerste leveranciers van op maat gemaakte houten keukens in Nederland. Wij vervaardigen niet alleen keukens, deze worden tevens in eigen beheer gemonteerd. Zo zijn wij er zeker van dat al onze keukens voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Houten keuken om in te leven

Onze houten keukens zijn echt keukens met sfeer. Wilt u een keuken welke gezelligheid, warmte en nostalgie uitstraalt? Komt u dan een keer op bezoek in onze showroom en u begrijpt wat wij bedoelen. Onze houten keukens zijn er om in te leven.

Door het gebruik van massief hout zijn onze houten keukens uiterst duurzaam en zult u gegarandeerd tientallen jaren van uw aankoop genieten. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw houten keuken er uit komt te zien. U heeft de keuze uit maar liefst vele diverse houtsoorten en talloze kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Voor een houten keuken op maat kiest u ECO keukens omdat:

  • U de keuze heeft uit diverse houtsoorten;
  • Wij uw houten keuken in eigen beheer vervaardigen;
  • U de keuze heeft uit talloze kleuren;
  • Wij bij u op bezoek komen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij ECO Keukens wordt alles dus in eigen beheer uitgevoerd, inclusief bijpassend interieur (balken en aftimmering met kraaldelen bijvoorbeeld) en montage. “We hebben een zeer goed uitgeruste werkplaats met uitstekende vakmensen en een eigen deskundig en zeer ervaren montageteam voor het plaatsen van keukens”, legt Henny Keuter uit. “Daarom hoeven we niets uit te besteden en hebben we alles in eigen hand.” Maar naast houten keukens op maat kunt u ook nog steeds bij ECO keukens terecht voor meubels zoals kasten en tafels. Uiteraard met dezelfde precisie en van dezelfde kwaliteit als dat de keukens vervaardigd worden. Bekijk hiernaast het overzicht van onze producten.

Zelf uw houten keuken op maat samenstellen

Er zijn keukens te vinden in alle soorten en maten, maar wanneer u echt een unieke keuken wilt, komt u bij ECO keukens. Voor een tijdloze houten keuken op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u uw landelijke keuken helemaal zelf samenstellen. En dat hoeft zeker niet 1, 2, 3 en klaar. U krijgt bij ons de tijd om uw eigen keuken tot in elk detail te samen te stellen en verschillende opties af te wegen. Begint het nu echt te kriebelen en wilt u inspiratie bij ons opdoen voor uw eigen houten keuken op maat? Kom dan gerust een bezoek brengen aan onze showroom en krijg een indruk van de mogelijkheden.

Ja, ik wil op bezoek komen!

Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u meteen een afspraak bij ons maken. Wilt u thuis alvast meer te lezen hebben? Dan kunt u direct onze brochure aanvragen per telefoon. Om een afspraak te maken, neemt u contact met ons op via telefoonnummer (0592) 26 40 38.

Bel direct!