Engelse keuken

Een Engelse keuken kopen?

Heeft u net een nieuwe woning gekocht en bent u op zoek naar een mooie keuken? Of heeft u genoeg van uw huidige keuken en wilt u deze laten vervangen? Houdt u van een keuken die zowel een klassiek als romantisch karakter heeft? Kies dan voor een Engelse keuken. Bij deze keukens wordt vaak massief eikenhout gebruikt als basis. De details en kleuren als lichtbruin en gebroken wit zorgen voor een keuken die zowel nostalgisch als modern is. Bij ECO Keukens kunt u de Engelse keuken op maat laten maken. Wij houden rekening met al uw wensen, zodat u Fish & Chips kunt bereiden in de keuken van uw dromen. Aangezien we over ruim 25 jaar ervaring beschikken bent u bij ons verzekerd van een landelijke keuken van de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0592 – 264038, of maak een afspraak.

Een exclusieve, handgemaakte Engelse keuken

Een Engelse keuken is een keuken met een ouderwetse en authentieke uitstraling. Het gebruik van hout, lichtbruine en gebroken witte kleuren, vrijstaande fornuizen en sierlijke knoppen en grepen zijn kenmerkend voor de keukens. Koken in robuuste, warme en nostalgische sferen wordt een hele andere. Bij ECO Keukens heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden, die we graag in een adviesgesprek met u doornemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten hout, in verschillende kleuren, om de keuken zo uniek en exclusief als mogelijk te maken.

Over ECO Keukens

Een Engelse keuken op maat wordt door ECO Keukens geproduceerd in onze eigen fabriek. Wij beheren de productie van begin tot eind. We beginnen door met u om tafel te gaan en uw wensen in kaart te brengen. Op basis daarvan maken we ontwerp. Na uw goedkeuring gaan we over tot de productie daarvan. Ook de montage kan door ons verzorgd worden. We hebben daarvoor ervaren vakmensen in dienst die de keuken op vakkundige wijze kunnen plaatsen. Benieuwd naar onze eerdere werken? Bekijk dan eens onze brochure, of bezoek onze showroom!

Maak gelijk een afspraak!

Op zoek naar een Engelse keuken? Wilt u deze op maat laten maken door ECO Keukens? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0592 – 264038 of door middel van het contactformulier.

Contact opnemen
ECO keukens

Bloemakkers 15-a
9461 GX Gieten
Nederland

T: (0592) 26 40 38
E: info@ecokeukens.nl

Bel direct!